Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Jel nije mnogo masan?

idealan, srednje do manje

Posted (edited)
31 minutes ago, Eleniko said:

idealan, srednje do manje

E to, top.

Volim što ovi Makedonci po BG uglavnom isto tako rade što se masnoće tiče. Pre svih Čeda i Bobe, a Ljupče i Kirćanski su mi za nijansu masniji ako se dobro sećam.

Edited by Milošica
  • 3 months later...
Posted

Probao juce burek/pitu sa dim kolenicom u pekari Stankoski u Pancevu. 
Nisam bas neko ko se odusevljava hranom, al se ovo ispostavilo dobrim  otprilike onako kako su me ubedjivali da jeste. Preporuka 

• +1 4
  • 1 month later...
Posted

gde je dobar burek na dorcolu tacnije bajloni. ovde sam pored neke pekare kod dace. jeli cemu burek? 

Posted

Popni se u Cetinjsku, pekara Mona je dobra.

• Hvala 1
  • 5 months later...
Posted (edited)

Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Jel se to meni čini ili više nije onaj burek po kome su bili poznati? Uzimam tamo isključivo sa sirom, i poslednja tri puta (tri vikenda manje više zaredom) baš je bio onako bezveze. Uglavnom solidno preprečen, pa se baci jedno 20% kora, a sir unutra ili onako što bi deca rekla meh... ili neki komadi onako suvi, gumasti, škripe pod zubima kad se zagrize. 

Edited by JakeBlues
Posted
51 minutes ago, JakeBlues said:

Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Jel se to meni čini ili više nije onaj burek po kome su bili poznati? Uzimam tamo isključivo sa sirom, i poslednja tri puta (tri vikenda manje više zaredom) baš je bio onako bezveze. Uglavnom solidno preprečen, pa se baci jedno 20% kora, a sir unutra ili onako što bi deca rekla meh... ili neki komadi onako suvi, gumasti, škripe pod zubima kad se zagrize. 

Ja sam nedavno u dva navrata uzeo sa sirom  Prvi put nije bio dobar, drugi nešto bolji ali mi se čini da nije dobar kao pre.

Nestala je ona starija žena koja je godinama radila tezgi sad tu radi Ljupče. Nešto tu ne štima.

• +1 1
Posted

Bobe se zatvorio, Ljupče lošiji...Šta se dešava sa Makedoncima u BG :D

Meni je Čeda npr. i dalje dobar od njihovih.

Posted (edited)
16 hours ago, JakeBlues said:

Pre cca dva meseca ja jutrom seo u auto i prebacio se preko reke samo da uzmem doručak kod Ljupčeta.

Blagi užas burek sa sirom, tako kako opisuješ,  a onaj s mesom bi trebalo da preimenuju u "burek s lukom, neprženim" i da daju Ranisan gratis 

Edited by banatjanin
  • +1 2
Posted

Ruku na srce, taj "s mesom" mu nikad nije bio jača strana, uvek je tu bilo previše luka (a zlobnici bi rekli premalo mesa), ali sir je bio vrhunski. Ali očigledno not anymore. Šteta, zaista.

• +1 1
Posted (edited)
On 19. 10. 2024. at 15:28, JakeBlues said:

Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta?

Ja, pre manje od 2 nedelje, i bio je savršen.

(jedem samo burek sa sirom i prazan)

Edited by pt 2.0
Posted

Мада што је најјаче и ја би у апс јер ми је с месом најмање омиљен такођер :D

• +1 1
Posted

Ja samo prazan. Naručujem subotom preko glova iz Trpkovica