Eleniko Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 5 minutes ago, Milošica said: Jel nije mnogo masan? idealan, srednje do manje
Milošica Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 (edited) 31 minutes ago, Eleniko said: idealan, srednje do manje E to, top. Volim što ovi Makedonci po BG uglavnom isto tako rade što se masnoće tiče. Pre svih Čeda i Bobe, a Ljupče i Kirćanski su mi za nijansu masniji ako se dobro sećam. Edited November 21, 2023 by Milošica
MeanM@ Posted March 16 Posted March 16 Probao juce burek/pitu sa dim kolenicom u pekari Stankoski u Pancevu. Nisam bas neko ko se odusevljava hranom, al se ovo ispostavilo dobrim otprilike onako kako su me ubedjivali da jeste. Preporuka 4
bradilko Posted April 30 Posted April 30 gde je dobar burek na dorcolu tacnije bajloni. ovde sam pored neke pekare kod dace. jeli cemu burek?
JakeBlues Posted October 19 Posted October 19 (edited) Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Jel se to meni čini ili više nije onaj burek po kome su bili poznati? Uzimam tamo isključivo sa sirom, i poslednja tri puta (tri vikenda manje više zaredom) baš je bio onako bezveze. Uglavnom solidno preprečen, pa se baci jedno 20% kora, a sir unutra ili onako što bi deca rekla meh... ili neki komadi onako suvi, gumasti, škripe pod zubima kad se zagrize. Edited October 19 by JakeBlues
Luther Posted October 19 Posted October 19 51 minutes ago, JakeBlues said: Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Jel se to meni čini ili više nije onaj burek po kome su bili poznati? Uzimam tamo isključivo sa sirom, i poslednja tri puta (tri vikenda manje više zaredom) baš je bio onako bezveze. Uglavnom solidno preprečen, pa se baci jedno 20% kora, a sir unutra ili onako što bi deca rekla meh... ili neki komadi onako suvi, gumasti, škripe pod zubima kad se zagrize. Ja sam nedavno u dva navrata uzeo sa sirom Prvi put nije bio dobar, drugi nešto bolji ali mi se čini da nije dobar kao pre. Nestala je ona starija žena koja je godinama radila tezgi sad tu radi Ljupče. Nešto tu ne štima. 1
Milošica Posted October 19 Posted October 19 Bobe se zatvorio, Ljupče lošiji...Šta se dešava sa Makedoncima u BG Meni je Čeda npr. i dalje dobar od njihovih.
banatjanin Posted October 20 Posted October 20 (edited) 16 hours ago, JakeBlues said: Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Jel se to meni čini ili više nije onaj burek po kome su bili poznati? Uzimam tamo isključivo sa sirom, i poslednja tri puta (tri vikenda manje više zaredom) baš je bio onako bezveze. Uglavnom solidno preprečen, pa se baci jedno 20% kora, a sir unutra ili onako što bi deca rekla meh... ili neki komadi onako suvi, gumasti, škripe pod zubima kad se zagrize. Pre cca dva meseca ja jutrom seo u auto i prebacio se preko reke samo da uzmem doručak kod Ljupčeta. Blagi užas burek sa sirom, tako kako opisuješ, a onaj s mesom bi trebalo da preimenuju u "burek s lukom, neprženim" i da daju Ranisan gratis Edited October 20 by banatjanin 2
JakeBlues Posted October 20 Posted October 20 Ruku na srce, taj "s mesom" mu nikad nije bio jača strana, uvek je tu bilo previše luka (a zlobnici bi rekli premalo mesa), ali sir je bio vrhunski. Ali očigledno not anymore. Šteta, zaista. 1
pt 2.0 Posted October 21 Posted October 21 (edited) On 19. 10. 2024. at 15:28, JakeBlues said: Jel jeo neko u skorije vreme burek kod Ljupčeta? Ja, pre manje od 2 nedelje, i bio je savršen. (jedem samo burek sa sirom i prazan) Edited October 21 by pt 2.0
Popular Post johan nagel Posted October 21 Popular Post Posted October 21 9 minutes ago, pt 2.0 said: (jedem samo burek sa sirom i prazan) 2 22
johan nagel Posted October 21 Posted October 21 Мада што је најјаче и ја би у апс јер ми је с месом најмање омиљен такођер 1
Hamlet Strašni Posted October 21 Posted October 21 Ja samo prazan. Naručujem subotom preko glova iz Trpkovica
Recommended Posts