napadaj Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 U bloku 33, na jednom ćošku, postoji pekara sa prilično dobrim burekom. Plavi x označava mesto. 1
Moća Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Jadni Beogradžani nemaju gde da pojedfu dobar burek A i kako bi imali kad ga prodajete na grame bem vas blesave! 1
SNARC Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Just now, Moća said: Jadni Beogradžani nemaju gde da pojedfu dobar burek A i kako bi imali kad ga prodajete na grame bem vas blesave! U mom malom mistu prodaju burek i na grame i na frtalj..onaj na grame he najbolji u svijet i moze da prebije koji god osh iz Jagodine !
gospa buba Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 ima.u beloj crkvi odlichan svakakav, za sat smo tamo sent from bubamoto
Moća Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 @SNARC Dodji pi*** u Jagodinu ako smes, kad probas nas burek neces se vratiti.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Reaktor Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 kad god sam nešto kupovao na gram bilo je do jaja 2 2
dragance Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Izgleda ima dobro mesto za burek u Londonu koje moram da overim, iako smo u lockdownu. sad sam gladan!! jos ako ima neka sirnica...uf
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 a dobro moćo, upoznaj SI sistem. malo je komplikovano, al da se pohvatati. u jagodinu sve olakšano, burek se prodaje na frtalj a čovek za tri crvene. 1
Moća Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 10 minutes ago, nisam ja said: u jagodinu sve olakšano, burek se prodaje na frtalj a čovek za tri crvene. To je laž! Prodajemo se i za jednu crvenu! 1
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 29 minutes ago, napadaj said: U bloku 33, na jednom ćošku, postoji pekara sa prilično dobrim burekom. Plavi x označava mesto. će se overi
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 minute ago, Moća said: To je laž! Prodajemo se i za jednu crvenu! pa onda odeš da kupiš bureka za jednu crvenu. oh wait.
Moća Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 pa onda odeš da kupiš bureka za jednu crvenu. oh wait. Ko ce pojede bureka za jednu crvenu si ti normalan.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Lezilebovich Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 hour ago, banatjanin said: našao topik sa idejom da prospem frustraciju, kad vidim poslednji post od pre bezmalo četiri godine, baš na istu temu. e, pa, ništa se, izgleda nije promenilo. ozbiljno me frustrira što ne samo u bloku 70, već na celom Novom Beogradu ne mogu da nađem kršten, vruć, ukusan burek. za nuždu, jutros me nije mrzelo da odem do pijace u 44 u pekaru Kirćanski. mnjah... nikakav, ali je prošao kad nema boljeg. onaj u bloku 23 (kod Ušća) , u koji se neki kunu, mi je premastan, težak. istina, meni je pramastan i Trpkovićev burek. Još bih i odlazo da nije nemoguće prići kolima i parkirati se u blizini. a nemam vremena da za logističku operaciju kupovine bureka odvojim po sat vremena ujutru. +1. Meni se burek kod Kićanskog ne sviđa baš, ali nema neki bolji u široj okolini. Blok 23 nije baš kod Ušča, pa nisam siguran na koji misliš. Onaj koji se često pominje ovde je kod Goranaca u bloku 30 (ne mogu sad da se setim kako se tačno zovu)
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 (edited) osnovno pravilo kod bureka glasi da je najbolji burek najbliži burek tako da ovo moćino ispada iz konkurencije e @Lezilebovich kod Ljaze e1 @banatjanin imaš u 44om pekaru kim(u zgradama najbližim bloku70 sa unutrašnje strane). nije hrđav Edited December 16, 2020 by kud u maglu Simoviću 1
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 pa to je mozda kilo bureka. sabio bih to lako.
Recommended Posts