Ariel Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Tamo gde u stvari počinje Knez Danilova/Velbuška.
katamaran Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Ovo? https://www.google.com/maps/@44.8128311,20.4760245,3a,15y,252.04h,84.94t/data=!3m4!1e1!3m2!1sJiS6BjO7_K24OodKfUl9sg!2e0 edit: definitivno je to. Hvala puno :) Moracu da se prosetam jedan dan. Edited October 20, 2014 by katamaran
Frank Pembleton Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Petrovic na pocetku munzea kida! I naravno Ljazer!
stajebrebilo Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Koja vam je to pekara u Dalmatinskoj? Ovde kod botanicke ili iza Takovske? Kod Ljupceta, preko puta studentskog doma. Zakiva.
ajgor Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) +1 Sjajan burek, takođe mislim da je talija za PFC. Jeo sam juče i dan pred prošli derbi kod njega burek s mesom, dve pobede. Prošao u petak ujutro oko 7, ništa burek, samo potkovice koje su izgledale dosta nepečeno. Smesta se udaljio neobavljena posla. Nul points od zvezdarskog žirija, ćao zdravo. Edited November 10, 2014 by ajgor
yolo Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Tamo ni nema drugačijeg bureka no potkovica i nije redak slučaj da su bledunjave, što nema uticaja na ukus (mada i ja volim rešije). No prekjuče prođoh pored Rankovića preko put Kalenića, prodavačica isekla četvrtku sa sirom, kada je iz ostatka u tepsiji pokuljao rastopljeni sir, hteo sam da krepam od muke (detox ). Isto šamponski burek, vidi se da je gazda učio od Trpka. Edited November 10, 2014 by yolo
ajgor Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Tamo ni nema drugačijeg bureka no potkovica i nije redak slučaj da su bledunjave, što nema uticaja na ukus (mada i ja volim rešije). No prekjuče prođoh pored Rankovića preko put Kalenića kada je pekarka isekla četvrtku sa sirom, kada je iz ostatka u tepsiji pokuljao rastopljeni sir, hteo sam da krepam od muke (detox ). Isto šamponski burek, vidi se da je gazda učio od Trpka. E jbg, zbunili ste neprijatelja 200%
katamaran Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) ovo je Trpko? http://www.oceni.rs/restorani-i-hrana/fast-food/pekara-trpkovic-na-slaviji/ edit: prvi post ovog topika hvale svoje bureke.Pa hajde da to radimo, s tim što je rasprava unapred bespredmetna, jer je poznato da je najbolji burek u Beogradu onaj koji se čeka u redu kod Trpkovića u Nemanjinoj. Bas cu da svratim jednom. Edited November 10, 2014 by katamaran
zoki Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ja sam se cele prošle odvaljivao od onog iz Dalmatinske, kombinacija 200 sir i 200 meso, ludilo... Trpko kod mene na trećem mestu, iza Rankovića i Dalmatinske...
kobni zelaya Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ovo je Trpko? http://www.oceni.rs/restorani-i-hrana/fast-food/pekara-trpkovic-na-slaviji/ edit: prvi post ovog topika Bas cu da svratim jednom. Burek jedem retko, ali Trpković rula na svim poljima, meni su hajlajt kiflice sa eurokremom, to nema niđe bolje...
katamaran Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Bas cu da obidjem Trpka i Dalmatinsku. Nekada davno bese odlican u Sarajevu u Svetogorskoj al taj vec dugo ne valja nista. Pre par dana sam jeo sasvim solidan iz neke nove pekare na Palilulskoj. Nikad mekse kore al me fil bas i nije odusevio. Edited November 10, 2014 by katamaran
rezwalker Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Tamo ni nema drugačijeg bureka no potkovica i nije redak slučaj da su bledunjave, što nema uticaja na ukus (mada i ja volim rešije). No prekjuče prođoh pored Rankovića preko put Kalenića, prodavačica isekla četvrtku sa sirom, kada je iz ostatka u tepsiji pokuljao rastopljeni sir, hteo sam da krepam od muke (detox ). Isto šamponski burek, vidi se da je gazda učio od Trpka. Nije gazda učio od Trpka, već Trpko od gazde. Ranković je bio burek majstor kod Trpka, da bi se pre deset godina otisnuo u solističke vode. Osmislio je i onaj burek sa šunkom i kačkavaljem. Meni je to smeće, ali njegov burek sa mesom je najbolji u gradu, a sa sirom je u rangu Ljupčetovog. Edited November 11, 2014 by rezwalker
Milogled Bluff Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Kako izuva burek u onoj pekari u Rige od Fere blizu Dusanove, boga ti molovanog... Jos kad dobijes jedno 100 grama gratis, ihaj
katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dobar burek u Dalmatinskoj al nisu imali sa mesom :( Hvala za preporuku
Recommended Posts