assück Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 the burek, ne onaj sarajevski new school. mala braon prčvarnica
luba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 the burek, ne onaj sarajevski new school. mala braon prčvarnicaceda je kad ides ka pijaci od trandafilovica sa leve strane, na pola ulice otprilike.
assück Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 pa nije baš pola, ali to je to. pošto ima samo ta, i sarajevski
Frank Pembleton Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Sad ste me sjebali gde sad da nadjem dobar burek , GDE????Ako ne nadjem sutra hitam kod petrovica u munze....Ili kod ljaze u 30-ti...
assück Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 u ovo doba? Toma u Kolarčevoj, mada je poslednji put kada sam bio burek bio dno dna. Trpković na Slaviji
ivy Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dakle,moj seoski kandidat za najbolji burek na svetu se ponovo,po ko zna koji put pokazao kao ozbiljan pretedent na presto,bez konkurencije bar u krugu od 80kilometara..pekara koja je tu oduvek,u centru pored pijace i u njoj radi već treća generacija porodice,goranci..zove se Pobeda,mali lokal sav u belim pločicama,u ćošku 1 sto i stolice sa strane na zidovima one police za jelo s nogu..na sredini mala vitrina za burek i kasa..a burek danas je bi vruć a papir u kom je donešen skoro potuno providan od sokova..sir je uvek odličan a testo meko kao duša,slano taman koliko treba i uvek hrskava i svetlo do tamno braon korica..pa kad se zagrize korica hrska i pucka a od svakog zalogaja i njegove slasti me prodju žmarci niz kičmu jedino što je loše što rade samo do 15h i što su mi pokvarili sve ostale,obično mnogo lošije a dostupnije bureke svuda okolo
ivy Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 rajka ne veruje da burek pušta sokovei hejtuje papir od bureka providan od njih(sokova)
rajka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 jok, verujem, samo mi smesno da zasicenu mast zoves sokom ;)
Recommended Posts