*edited by mod Posted August 13 Share Posted August 13 https://restoranbelareka.rs/prodavnica/ Link to comment
Eleniko Posted August 21 Share Posted August 21 Bio je ranije dan kada je meso kunića dolazilo na Cvetni trg, ne znam sada Link to comment
Strucnjak Posted August 21 Share Posted August 21 Ima u Metrou meso divljači, bude i kunića Link to comment
Milošica Posted August 21 Share Posted August 21 Just now, Strucnjak said: Ima u Metrou meso divljači, bude i kunića Ovo moram da probam Link to comment
Strucnjak Posted August 21 Share Posted August 21 slično izrazu "ima" ili "može se naći," ali sa naglaskom na to da se radi o nečem povremenom Link to comment
Paul Gompitz Posted August 24 Share Posted August 24 @Eleniko Ti si pisao o nekom ducanu ispod Bajlonija (u Jelisavete Nacic ex Pavla Papa?) sa svjezim mesom iz Sjenice? Sta kupiti za krckanje u slou kukeru? Veci komad mesa, rucak za 5-6 ljudi. Link to comment
Eleniko Posted August 24 Share Posted August 24 1 hour ago, Paul Gompitz said: @Eleniko Ti si pisao o nekom ducanu ispod Bajlonija (u Jelisavete Nacic ex Pavla Papa?) sa svjezim mesom iz Sjenice? Sta kupiti za krckanje u slou kukeru? Veci komad mesa, rucak za 5-6 ljudi. Jesam. Uzeo bih vrat, juneći ili teleći, šta već dopušta kućni budžet. Link to comment
Sara Posted August 24 Share Posted August 24 (edited) Sta dodate uz meso da se krcka u tom kukeru? Imam lonac ali sam ga dosad koristila samo za kuvanje kukuruza i jednom punjenih paprika. Ako mislimo na ovo? Edit: Ja ima ovaka ali mali je, ne moze tu da se skuva rucak za 5-6 osoba Edited August 24 by Sara Link to comment
Paul Gompitz Posted August 24 Share Posted August 24 20 minutes ago, Eleniko said: Jesam. Uzeo bih vrat, juneći ili teleći, šta već dopušta kućni budžet. Hvala! Koliko da uzmem? To je pretpostavljam sa kostima? 3 minutes ago, Sara said: Sta dodate uz meso da se krcka u tom kukeru? Imam lonac ali sam ga dosad koristila samo za kuvanje kukuruza i jednom punjenih paprika. Ako mislimo na ovo? Edit: Ja ima ovaka ali mali je, ne moze tu da se skuva rucak za 5-6 osoba Moj je zapremine 6,5l, to je svojevremeno bio najveci u ponudi na KP. U osnovi je elipsa, keramicka posuda, aliminijumsko kuciste i stakleni poklopac. Najjednostavniji moguci, tri nivoa temperature, niska, visoka i odrzavanje hrane toplom. Ovo na slici mi vise lici na ekspres lonac? Dodas korijenasto povrce, luk, krompir… Link to comment
Eleniko Posted August 24 Share Posted August 24 400-500g mesa po muškarcu, 300g po ženi Nije sa koskom. 1 Link to comment
Sara Posted August 24 Share Posted August 24 Ovo moje je multicooker, ima razne programe, izmedju ostalih i slow, pecenje hleba..., a kapacitet je tuznih 1,8l, slabo sta mogu sa njim Sto je aparat jednostavniji to je prakticniji, po mom iskustvu, samo zakomplikuju sa milion programa. I moja matematika je 300gr mesa po osobi Link to comment
Paul Gompitz Posted August 29 Share Posted August 29 On 24. 8. 2024. at 8:16, Eleniko said: Jesam. Uzeo bih vrat, juneći ili teleći, šta već dopušta kućni budžet. Vrat iskrckan. Savrseno 1 1 Link to comment
Recommended Posts