May 17, 20222 yr samo da preporucim..u madjarskim Hungaricum radnjama imaju pastu od paprike i gulas pastu koje su odlicni dodaci jelima pravi ih ista firma kao Pistu ali ova od paprike nije ljuta a gulas ima ljuti i da nije ljut a posto ih pravi ista firma sve su jednako i to prilicno slane pa treba pripaziti ali odlican dodatak kuvanim jelima!
May 17, 20222 yr au, ovo je sjajna stvar, kupujem ovo već 15ak godina svaki put kad zalutam do Pešte. Znao sam na leba da ih namažem. Na ovoj slici oba ukusa imaju ljutu - "csípős" i slatku - "csemege" varijantu
May 17, 20222 yr da,da videla sam posle..a i logicno je da od svega imaju ljutu i neljutu varijantu,jel ali papriku nisam videla ljutu u radnji u kojoj sam bila..u Nsu imaju dve radnje i ima zanimljivih stvari najbolja stvar je leblebija u konzervi za celih 40din imaju i pastu od belog luka tako u tubi ali ona nije dobra
May 18, 20222 yr Pasta od belog luka, bilo u tubi ili teglici je generalno uvek losa zamena za beli luk. Ne sporim da je mnogo komfornije zahvatiti kasicicom nego se baviti svezim belim lukom, ali miris tu i tamo - no ukus ni blizu.
May 18, 20222 yr Možda bi mogla neka generalna tema o inflaciji i rastu cena hrane… Čitam sad kako se žale proizvodjači jagoda da im je otkupna cena nikad niža. Doduše, oni se uvek žale, ali verujem da je istina ako nema otkupa za Rusiju… Sa druge strane, za krajnje kupce čini mi se u sezoni nikad nisu bile skuplje.
May 21, 20222 yr On 11.5.2022. at 16:22, ivy said: @ajgor nasla sam Biser ovcije kiselo mleko u velikom Univeru Ns...160din necu ga vise kupovati..i nije nesto za tolike novce...ima lokalna mlecna radnja kravlje 6%mm za 3x manju cenu Preporuka za Korab, imaju odlično i ovčije i kozije kiselo mleko.
May 21, 20222 yr 45 minutes ago, *edited by mod said: Preporuka za Korab, imaju odlično i ovčije i kozije kiselo mleko. to nemam gde da kupim