Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted (edited)

ja kad nadjem uzmem u lidlu ili k-plus ...ali bas slaba ponuda i mora se vijati po boljim marketima

taj k-plus je imao najbolji sastav i proizvodio se u Italiji...ali i to je sve u tubi

Edited by ivy
Posted

Ti u tubi su OK, ali meni treba dosta toga, tipa 2-3 pune kašike.  Koncentrat u tubi se ne isplati.

Posted
2 hours ago, ivy said:

ja kad nadjem uzmem u lidlu ili k-plus ...ali bas slaba ponuda i mora se vijati po boljim marketima

taj k-plus je imao najbolji sastav i proizvodio se u Italiji...ali i to je sve u tubi

u tubi ima i dm

Posted

Zavisi za šta vam treba paradajz pire. Ja sam pre par dana spremao Ezogelin čorbu (turska čorba od crvenog sočiva). Po receptu koji sam našao ide paradajz pire (tomato paste). Iskoristio sam onaj mleveni sušeni paradajz iz Metroa koji sam pominjao. Sasvim dobro je uradio posao.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ko nije uzeo noževe (ja recimo) može da ih naruči u željenu radnju preko maxinozevi.rs 

• Hvala 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Jel' krenulo Biserovo ovčije kiselo u Univeru? Prošle godine je najpre krenulo tamo, u Krunune kioske je stiglo sa poprilično zakašnjenja.

Proverio: ima ga u katalogu, 166 dindži. 

Edited by ajgor
Posted

istu stvar sam se pitala jutros...

ja sam nasla neko ,,domace,, ,tipa iz Novog Miloseva ili tako nesto,u mlekarskoj radnji na cosku

Posted
On 7.5.2022. at 10:10, ivy said:

istu stvar sam se pitala jutros...

ja sam nasla neko ,,domace,, ,tipa iz Novog Miloseva ili tako nesto,u mlekarskoj radnji na cosku

Beogradski presek: u radnje lanca Kruna komerc još nije stiglo, Univer ima, ali je snabdevenost šarolika, nikada ista svake godine :D U onom ogromnom kod Trošarine juče ostala samo dva, ali je jutros u Đurićevoj, u upola manjem lokalu bilo koliko hoćeš. S druge strane, prošle sezone je najsigurica bio onaj manji na početku Gospodara Vućića, dok onaj ogromni 500 m dalje u Južnom bulevaru nije imao. No, kada najzad dobiju robu, Kruna je uvek najpovoljnija. 

• +1 1
Posted

to mi nista ne znaci...ici cu u potragu po okolini sledece nedelje...ovo iz Novog Mileseva i nije nesto..

Posted
23 hours ago, ivy said:

...ovo iz Novog Mileseva i nije nesto..

Imao sam nekad devojku iz Novog Miloševa. Potvrđujem ovaj ajvin utisak :D

• Haha 3
Posted

@ajgor

nasla sam Biser ovcije kiselo mleko u velikom Univeru Ns...160din

necu ga vise kupovati..i nije nesto za tolike novce...ima lokalna mlecna radnja kravlje 6%mm za 3x manju cenu

Posted (edited)

Juče bilo nekoliko komada u Beograđanki, danas 0, ide ko alva...

Edited by msv
Posted

Biser ovcije primeceno u lokalnoj,maloj Idei na cosku...po toj logici bi sad trebalo da ga ima svuda

Posted

Nije kulinarstvo, stoga praštajte - jel' ima negde Saponia Osijek šampona u BG?

• Haha 1