January 5, 20223 yr univer ima skoro savrsene japanske jabuke (kaki, persimon), zrele i mekane, vjerovatno dugo stoje neprodate jer je do sada bilo samo tvrdih
January 7, 20223 yr On 30.12.2021. at 12:07, Hamlet Strašni said: Da li neko zna gde ima da se kupe heljdine kore za pitu? Svaka radnja Kruna komerca, imaju kioske na većini pijaca, nisam zapamtio ko je proizvođač koji ih snabdeva.
January 18, 20223 yr kakvo je stanje sa pavlakom za šlag ? ima li to igde da se kupi ? ja gde god sam gledala, nema
January 18, 20223 yr 15 minutes ago, renne said: Ima imlekova kravica da se kupi pa gde ? ja sam videla imlekovu kravicu ali na njoj ne piše ''za šlag'' nego ''za kuvanje''
January 18, 20223 yr 1 minute ago, renne said: ima u maxiju, merkatoru, amanu 160 dinara aman renne, pa kako bre ima, ja sve živo pregledala neki dan i nema jel' govorimo o ovoj
January 18, 20223 yr evo sad sam išla na maxi online i kaže da ovaj proizvod više nije dostupan ed. na idei online ima, ima i neka prezident, probaću u idei Edited January 18, 20223 yr by dùda
January 18, 20223 yr 11 minutes ago, dùda said: aman renne, pa kako bre ima, ja sve živo pregledala neki dan i nema jel' govorimo o ovoj baš ta Ima prezident mlečna takođe u merkatoru, ali je malo skuplja
January 18, 20223 yr Ja kupio u lindi neku njihovu za teileće. Mlečna je, ali ne stoji u frižireu, već gde i ostalo za kolače. Edited January 18, 20223 yr by mraki
January 18, 20223 yr @dùda ima u mojoj komsijskoj Idei na cosku stoji u frizideru Edited January 18, 20223 yr by ivy
January 22, 20223 yr Moj novi omiljeni artikal je vreća sušenog paradajza u Metrou, pola kile oko 550 dinara. Piše da je 1kg sušenog ekvivalent 14-15kg normalnog paradajza. E sad, fora je što ga ubacim u nutrimetak i napravim prah. Držim u teglici, koristim ga u kuvanim jelima umesto svih paradajzičnih prerađevina. Večeras sam napravio gulaš od pečuraka sa time. Samo treba oprobati koliko vode dodati u kuvano jelo. Inače ovaj sušeni paradajz nema smisla potapati u ulje, nije uopšte isti artikal kao oni kupovni sušeni paradajzi u teglicama sa uljem. Ne može da upije ulje, toliko je dehidriran. Jedino što može je da da ukus ulju, ako vas to zanima. Edited January 22, 20223 yr by pacey defender
January 22, 20223 yr Zainteresovana sam. Gde ima Metro? Našla Edited January 22, 20223 yr by Valkyrie