JakeBlues Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 IDEA Dorcol, ugao Dusanove i Kralja Petra. Bilo pre 10tak dana recimo,
Anonymous Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Hvala. Znači ima u Ideama, izbegavam ih pa ne znam.
James Marshall Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Gdje kupujete ove malo egzotičnije začine? Hoću da pravim džambalaju, pa mi treba cajun, kajenski biber i slično.
Ras Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Kajenskog bibera je bilo u Maksijima u plastčnim pakovanjima od po 20-25g. To bi bila Premia robna marka.
Skyhighatrist Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (edited) SpiceUp Cajun mix Kajen paprika Edited April 30, 2020 by Skyhighatrist
ivy Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 imali su cajun u maxiju ali davno i bas sam ga volela a mislim da jos imaju kajenski biber.... a za ostalu egzotiku u Spice up-u ili Avan i tucak http://avanitucak.rs/ mada ja po svim marketima,posebno po boljim,obavezno posetim deo sa zacinima i kupim ako nesto nemam i sl..sad su u Lidlu u nedelji orijenta imali mleveni korijander i ras el hanut ali mi je,naravno,bolji iz Spice up-a a semenke tipa fenugrik,kumin,korijander imas i po zdravim hranama i to je dosta povoljnije
James Marshall Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 E blagodarim kolege. Kod mene su oba maksija prilično siromašna. Lidl mi nešto baš nije na ruku, iako bih radio ovo što radi Ivy, kad naletim, ja uvijek kupim nešto sitno egzotično. Da da, zdrava hrana, eto to mi nešto nije palo na pamet, iako sam tamo znao da nabavim svašta nešto. Tipa miso supe.
Skyhighatrist Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Ja kupujem miso pastu, navuko sam se Posle par meseci probam beli miso i odlepim, štipa kol'ko je skup (1000 kinti 250gr), ali je vrh. Jedemo ga na taaaanko na tostu sa malo maslaca
Skyhighatrist Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Isto u Spajsu (mogli bi da me plate za botovanje )
Jumanji Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Sto kupujete u prahu zacine? Mnogo bolje u zrnu, pa meljete u mlinu ili tucate, muljate u avanu. Biospajz i taj fazon ducana sa zdravijim namirnicama, imaju svasta. Spajsap ima raritete, Avan- tučak nisam istrazivala jos uvek.Miso supa uvek, a tek beli miso [emoji173]
Jumanji Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Gde da kupim jestivo cveće?Mislim ne baš isključivo da bih ga jela, već mi je potrebno za dekoraciju.
Recommended Posts