Ras Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 5 hours ago, zorglub said: Ali neverovatno je da im u svakoj radnji isto smrdi. šest sigma
Mil@n Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 6 hours ago, zorglub said: Ali neverovatno je da im u svakoj radnji isto smrdi. Kontam da je od voća i povrća, uvek im je na ulazu.
darling Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 izradila me danas u ideji ko majmunicu. kad sam se vratila da izrazim cudjenje kako banana ima 380 grama, ona je opet stavila na vagu na kasi i rekla banane su teske. dodjem kuci banana 197 grama, a dve pomorandze koje mi je merila 490, na mojoj vagi 417. dal vredi mojih zivaca da joj jebem mater. sta cu dobiti od toga, ima li to smisla. imam pola sata vremena da donesem odluku.
darling Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 ne mogu da jedem dokaz. tek to me sad nervira, zderu mi se pomorandze
yabadaba Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Stavi na vagu kilo brasna ili nešto što ima napisano bruto masu slikaj i okaci na twitter (facebook)
Jumanji Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Ne podnosim Ideu, ono jedne cene na rafovima, druge naravno vise na kasi...neka hvala. Dva puta sam se svadjala sto je za mene i previse. Dovidjenja. I za manje znam da okrenem ledja prodavcima, a te beskrupulozne kradje, a kradu te na svakom koraku...ma ajte molim vas!
Ras Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 53 minutes ago, yabadaba said: Stavi na vagu kilo brasna ili nešto što ima napisano bruto masu slikaj i okaci na twitter (facebook) nemoj koletov šećer, plašim se da banana ne pretegne :(
Frank Pembleton Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 nije, spar je lanac za srednju klasu, ko merkis nekad, al bogatije.To.Inače, holandski lanac i kao što je logo, oznaka je za biljku.Ali igra izgovoom pa vuče ljude ka uštedi... Shiit has hit the fan...
Valk Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 On 4.1.2020. at 12:50, gospa buba said: treci aman a maramica nema. ovo ce da bude afera ko senf i domaci majonez. vi mene izmishljavate i sad sam bash tuzna sent from bubamoto U subotu baš moja sestra kupila poslednje sa rafa u "mom" Amanu (Uprava carine). Bile su čak i na nekoj akciji pa se vrv zato razgrabile.
nisam ja Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Jes ti njoj rekla da se poslednje ne kupuje i da obavezno pomiriše te maramice da nisu pokvarene.
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 U subotu baš moja sestra kupila poslednje sa rafa u "mom" Amanu (Uprava carine). Bile su čak i na nekoj akciji pa se vrv zato razgrabile. nashla kupila. dooobre edip. orzo, jesu to ona zrnca? u veru ima sigurno, ako je to. sent from bubamoto
pacey defender Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Šta i gde je najbolja kupovina inćuna u Beogradu? Sad zapravo kapiram da ih nikada nisam kupio u u prodavnicama, već sam ih dobijao kada se neko moj vrati sa (hrvatskog) mora. A lako je bilo živeti bez inćuna u većem delu života, pa ne bih da se nešto rastrošim, dakle strateški gledam.
Skyhighatrist Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Sad maltene svaka ribarnica na Kalencu, a i šire, ima teglice od 125gr. Video sam ih čak i u amanu, zajedno sa paštetom od kozica i bakalarom na belo, u teglicama 400gr or so...
Recommended Posts