nisam ja Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Slabo idem. Šta ti je to. Pa sa čim je inače lisnato?
beyoncé Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 šta je istanbul market što se otvara na terazijama?
renne Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Odlične mini ćurke od oko 3kg mase u Maksiju Jedna upravo odlete u rernu
Skyhighatrist Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 On 5.12.2019. at 20:43, darling said: ako nadjes da ima bolje, prijavi nam Pokupovali ove, Dominikanu smo probali ranije, Criollo probali sad, oba su odlična. Ovaj Kusko uzeli u paketu sa kakao buterom i čokoladom bez šećera, to tek smišljamo šta bi sa tim... https://justsuperior.rs
Moća Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Bio u Amanu i kupio one zute maramice sto ih zeli @gospa buba videcemo kakve su. Jel bese neko hvalio onaj Vipro ajvar?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
James Marshall Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 3 hours ago, Skyhighatrist said: Pokupovali ove, Dominikanu smo probali ranije, Criollo probali sad, oba su odlična. Ovaj Kusko uzeli u paketu sa kakao buterom i čokoladom bez šećera, to tek smišljamo šta bi sa tim... https://justsuperior.rs Dobro je to, ja taj puter malo nagrebem i ubacim u kafu, vrhunski dodatak
gospa buba Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Bio u Amanu i kupio one zute maramice sto ih zeli @gospa buba videcemo kakve su. Jel bese neko hvalio onaj Vipro ajvar? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk i dalje ih zelim, kolmo su zute i kako cu ih prepoznati? nemam ni jedan aman u kraju, to mi je veci problem setila sam se, imam, kod fdu sent from bubamoto
gospa buba Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 radicu ondak snazno na tom sluchaju. velike nade polazem u te maramice sada
darling Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) 15 hours ago, Skyhighatrist said: Pokupovali ove, Dominikanu smo probali ranije, Criollo probali sad, oba su odlična. Ovaj Kusko uzeli u paketu sa kakao buterom i čokoladom bez šećera, to tek smišljamo šta bi sa tim... zapamticu. od kakao putera pravi belu coksu. (nisam nikad, samo teorija) negde sam nabasala na info da bi spar kupio aman. sto bi to bilo dobro. Edited January 3, 2020 by darling
gospa buba Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 zapamticu. od kakao putera pravi belu coksu. (nisam nikad, samo teorija) negde sam nabasala na info da bi spar kupio aman. sto bi to bilo dobro. ih sent from bubamoto
renne Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 priča se po forumu a vidim da smu malo i promenili asortiman, tako da možda ima istine bilo bi super u svakom slučaju
Frank Pembleton Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Izgleda da je Spar zainteresovan više za "ozbiljnije" Merkator i Idea ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts