Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Gde mogu da kupim dobro kandirano voce? Ono po zdravim hranama, doduse probala iz dve, je tvrdo i nikakvo.

Posted

kod mog dilera kandiranog voca na zemunskoj, za kog cu ti sutra tachno reci gde stoji i shta ima.

sent from bubamoto

Posted

dilera, kako drugachije. chovek ima svecke koshtunice, suve i kandirane vocke, razne ludosti, ozbiljan trgovac! -_-

sent from bubamoto

Posted

Nista ne sporim gospo, samo mi simpaticno [emoji3]

Posted
9 hours ago, Jumanji said:

Gde mogu da kupim dobro kandirano voce? Ono po zdravim hranama, doduse probala iz dve, je tvrdo i nikakvo.

u mojoj zdravoj hrani kandirani limun i pomorandze drze u dobro zaptivenim teglama, onim s gumom, ili u originalnom pakovanju, sto je u kesi od pet kila, u kartonskoj kutiji. lepljivo je i vlazno. ako ga drze na zraku, osusi se i pokupi ukuse iz okoline, tako da prosvrljaj po zdravim radnjama, ne kupuj ako ga ne cuvaju u odgovarajucim uslovima. 

Posted

Da, da to, nije adekvatno cuvano posle otvaranja original pakovanja. Zato sam i mislila da postiji negde fabricki od 100-200g.

Posted

ako mislish na limunove i narandze, ja sam mala pakovanja nashla u linde, ali avaj u bugarskoj. ispostavilo se da oni prave i jedu te bozicne stvarchice, valjda neko nemecko nasledje, kolko su uspeli da pokupe za kratko od koburga i gota :unsure:

moj diler voca je na sredini pijace, kad se ide ka policiji/dunavu, sa leve strane odmah do ulice izmedju 2 regularna voca. velika tezga, chuva u zatvorenom. kad jednom postanesh redovan, platezan i poznat kupac, hoce da otvori i novo pakovanje :hihi:

ne videh za narandze i limunje, ali ima svashta i uvek red na chekanje

sent from bubamoto

Posted

Hvala gospo, potrazicu tvog dilera.
Navodno ja bilo nekog tog voca u Lidlu i kod nas, no naravno juce nisam pronasla, a trazila barabar sa bakutom jednom...i tako.
Cudno je ovde trziste, valjda smo siromasni i nezanimljivi, mnogo toga nema, mnogi toga se pojavi jednom i nikad vise...
Pa mi pade na pamet DrOetker kakve sve proizvode imaju preko, ovde od burbon vanile i gotovih smesa za neke kolace dalje odmakli nisu.

Posted

Čuo sam da se najbolji tofu može kupiti u bloku 70, ali ne od kineza, već prodaje naša žena i navodno piše тофу na ćirilici.
Da li neko zna detaljnije gde prodaje i kojim danima, u koje vreme?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Posted

jel ide neko u metro, jel se pojavilo lisnato s maslacem? ako neko prodje pored frizidera, nek baci pogled. fala.