gospa buba Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 10 minutes ago, Valkyrie said: U Amanu imaju neke žute maramice za brisanje kuće, sa mirisom limuna. Ne znam kakva je hemija u pitanju ali brišu SVE! Says Mother of Toddler zelim!
Valk Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Naravno da želiš, takve su da ih čak i moja old school mater zvana "ništa nije čisto dok to ne istrlja fizička sila i pogon na sve četri" samo uzima i briska njima okolo. A pakovanje izdašno, mislim preko 100 kom maramica od kojih jedna obriše pola kuće u cugu.
gospa buba Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 17 minutes ago, Valkyrie said: Naravno da želiš, takve su da ih čak i moja old school mater zvana "ništa nije čisto dok to ne istrlja fizička sila i pogon na sve četri" samo uzima i briska njima okolo. A pakovanje izdašno, mislim preko 100 kom maramica od kojih jedna obriše pola kuće u cugu. muchish me. shteta shto ne radi nocu™
Skyhighatrist Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Gde se u Beogradu kupuje neki kvalitetan kakao?
Fakundo Sava Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 +1 Koji kakao bi bio dovoljno dobar za domaći krem
darling Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 dr oetker kakao za kolace i napitke u braon kutiji od 80 grama koji ima od 22 do 24 posto kakao maslaca je za moj standard odlican, crn, gust, intenzivan, ukusan. ima ga po supermakretima.
Jumanji Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Na pijaci kod "Madjara", najbolji na koji sam do sada ovde naisla
ivy Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 dobar je i kakao iz Lidla.. onaj u kutiji od 200g
Skyhighatrist Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 'Fala svima. Potrošile se šestomečne zalihe iz Belgije, ne mogu da pijem ova govna iz marketa u kesicama...
darling Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) nesto sam istrazivala ponudu, najjeftniji je callebaut koji se prodaje u silbu u maksima gorkog, kilo je 1100 dinara, al moras kupiti vrecu od 5 kila za 5500. ne znam kolike zalihe drzis pokusavala sam par puta da napravim konzorcijum za tu vrecu kakaoa, al nikad nije bilo dovoljno zainteresovanih. taj isti razmeravaju i prodaju u adoreu, al me nervira sto je skup, 100 grama je oko 250 dinara. ovi pijacni su sa od 10 do 12 posto i skupi su ko kalebo. i tako mi je na kraju ovaj dr etkerica od 22 do 24 best baj, od 160 do 180 dinara po supermarketima. ako nadjes da ima bolje, prijavi nam Edited December 5, 2019 by darling
Skyhighatrist Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Dobili smo na poklon prošle godine neki dominikanski, 100gr oko 2 evra, al' ne mogu da nahvatam poklonodavca da nam kaže gde ga je našao. Poskup, ali vrhunski...
mraki Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) On 20.11.2019. at 9:39, ordi said: od povoljnijih stvarno je premia izvrsna i ima je ko alve. Mrzelo me pre neki dan da idem do Maxija, a bio već u nesrećnom Disu i uzmem neki njihov. Mislim da je bukvalno isti proizvod u pitanju, samo zapakovan kao njihov PL, neka baba. Verovatno i ostali marketi imaju isto, Makedonci samo etikete menjaju. Edited December 5, 2019 by mraki
pacey defender Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 DM organski kakao radi posao, kupio na vanrednom snizenju plus ona varijanta 15%, al se ne secam kolika je cena bila.
gospa buba Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 DM organski kakao radi posao, kupio na vanrednom snizenju plus ona varijanta 15%, al se ne secam kolika je cena bila. +1, dobar dm-ovsent from bubamoto
Recommended Posts