Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Valkyrie said:

U Amanu imaju neke žute maramice za brisanje kuće, sa mirisom limuna. Ne znam kakva je hemija u pitanju ali brišu SVE! 

Says Mother of Toddler

zelim! :ohmy:

Posted

Naravno da želiš, takve su da ih čak i moja old school mater zvana "ništa nije čisto dok to ne istrlja fizička sila i pogon na sve četri" samo uzima i briska njima okolo. A pakovanje izdašno, mislim preko 100 kom maramica od kojih jedna obriše pola kuće u cugu. 

Posted
17 minutes ago, Valkyrie said:

Naravno da želiš, takve su da ih čak i moja old school mater zvana "ništa nije čisto dok to ne istrlja fizička sila i pogon na sve četri" samo uzima i briska njima okolo. A pakovanje izdašno, mislim preko 100 kom maramica od kojih jedna obriše pola kuće u cugu. 

:ohmy:

muchish me. shteta shto ne radi nocu™ :hihi:

Posted

Gde se u Beogradu kupuje neki kvalitetan kakao?

Posted

+1

Koji kakao bi bio dovoljno dobar za domaći krem

Posted

Na pijaci kod "Madjara", najbolji na koji sam do sada ovde naisla

30e821a10e4d3f30fbc01662c5cc2dc9.jpg

Posted

dobar je i kakao iz Lidla.. onaj u kutiji od 200g

Posted

'Fala svima. Potrošile se šestomečne zalihe iz Belgije, ne mogu da pijem ova govna iz marketa u kesicama...

Posted (edited)

nesto sam istrazivala ponudu, najjeftniji je callebaut koji se prodaje u silbu u maksima gorkog, kilo je 1100 dinara, al moras kupiti vrecu od 5 kila za 5500. ne znam kolike zalihe drzis :D pokusavala sam par puta da napravim konzorcijum za tu vrecu kakaoa, al nikad nije bilo dovoljno zainteresovanih. 

taj isti razmeravaju i prodaju u adoreu, al me nervira sto je skup, 100 grama je oko 250 dinara. ovi pijacni su sa od 10 do 12 posto i skupi su ko kalebo. i tako mi je na kraju ovaj dr etkerica od 22 do 24 best baj, od 160 do 180 dinara po supermarketima. 

ako nadjes da ima bolje, prijavi nam :)

Edited by darling
Posted

Dobili smo na poklon prošle godine neki dominikanski, 100gr oko 2 evra, al' ne mogu da nahvatam poklonodavca da nam kaže gde ga je našao. Poskup, ali vrhunski...

Posted (edited)
On 20.11.2019. at 9:39, ordi said:

od povoljnijih stvarno je premia izvrsna i ima je ko alve.

Mrzelo me pre neki dan da idem do Maxija, a bio već u nesrećnom Disu i uzmem neki njihov. Mislim da je bukvalno isti proizvod u pitanju, samo zapakovan kao njihov PL, neka baba. Verovatno i ostali marketi imaju isto, Makedonci samo etikete menjaju.

Edited by mraki
Posted

DM organski kakao radi posao, kupio na vanrednom snizenju plus ona varijanta 15%, al se ne secam kolika je cena bila. 

Posted
DM organski kakao radi posao, kupio na vanrednom snizenju plus ona varijanta 15%, al se ne secam kolika je cena bila. 
+1, dobar dm-ov

sent from bubamoto