ordi Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 ja poslednji put u veru kupila neki makedonski pikant ajver, lebe mekani koliko je to ljuto, nije mi bilo dobro
ordi Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 e tako i ja, al kad ljuto zaliješ kolom, još više pošandrcaš
darling Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 (edited) sta god sam tu napisala da je dobro iz dma, vise nema da se kupi. ne kazem da me forum prati, nego koincidencija. od sad cutim dok jedem sve u svemu, ova sezona od par nedelja brokolija kilo za 100 dinara je pobedila i jabuke tri kile za 100 il dve kile za 50. Edited November 23, 2019 by darling
duda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 1 minute ago, darling said: sta god sam tu napisala da je dobro iz dma, vise nema da se kupi. ne kazem da me forum prati, nego koincidencija. od sad cutim dok jedem E zbog ovoga šizim. Taman se naviknem na nešto i više nema. Ili Nemci više nisu što su bili ili je do nas a biće da je ovo drugo.
darling Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 da, mozda se ne prodaje. dok ja otkrijem i jos nas nekoliko, taman prodje godinu dana u kojoj se jedva proda eksperimentalna zaliha i onda komercijalista zakljuci jok, presporo se tu obrnulo sto eura, ovo trziste je siromasno, njima samo osnovno.
Paul Gompitz Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Gdje da kupim sitne kolace? Nesto kao Stamevski iz Maksija. Klasicne domace, ne praline. I da nije varijanta narucite na sajtu a mi dovozimo na Dunav stanicu iz Panceva.
Moća Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Poceli po Jagodini da otvaraju Aman-ove radnje, da li ima tu nesto na sta vredi obratiti paznju?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
gospa buba Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 basmati pirinach u zutoj platnenoj kesi, kilo.
gospa buba Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) urme bez koske (umre bez koske ) Edited November 30, 2019 by gospa buba
Frank Pembleton Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 basmati pirinach u zutoj platnenoj kesi, kilo.Taj u platnenoj kesi je super, i kesa je super! ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Taj u platnenoj kesi je super, i kesa je super! ... Shiit has hit the fan... kesa mi je posebno vazna. taj pirinach shaljem i na poklon babama u cro i mnogo su srecne, mostli zbog kese
Jumanji Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Gdje da kupim sitne kolace? Nesto kao Stamevski iz Maksija. Klasicne domace, ne praline. I da nije varijanta narucite na sajtu a mi dovozimo na Dunav stanicu iz Panceva.Jednom sam bila u prilici (silom istih) da kupim gotove, po preporuci, na Bbrdu u Blagoja Parovica br.60 i neki, zovu se Čokolina. Odlicni su.
Skyhighatrist Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 1 hour ago, gospa buba said: basmati pirinach u zutoj platnenoj kesi, kilo. Ima i u beloj, ista firma, sve isto, nikake razlike nema.
Recommended Posts