ordi Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 blago vama što imate kog da vam spremi moj tata će ostaviti samo kupus da se ima za sarmu i salatu pojma nemamo da pravimo ajvar
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 38 minutes ago, ordi said: @Ras spremse ti opet za Barajevo, nema u marketima kolko vidim, ja danas uzela za probu teglicu ljutog. fantazija! 450 din. jel to jutkino? za 450 mož’ da se bira
mraki Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 16 minutes ago, ordi said: pojma nemamo da pravimo ajvar Nije neka nauka, ali ima puno posla
ordi Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 pa to, ja tog vremena nemam naučiću kad budem u penziji
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 14 minutes ago, ordi said: nije jutkino, neki moj prezimenjak može sa sajta da se naruči, 500 dingera
ordi Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 pa jeftinije mi onda da prošetam 100 m do Miss Chilli radnje. premda, stajao je danas na akcijskim policama, moguće da mu je normalna cena jača, au onda kaže mi ćale: ništa, pokušaj da ga jedeš malom kašikom, a ne kutlačom
hazard Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Gde ima u Beogradu najširi izbor crnih čajeva, osim u Kući Čaja, za to znam
Frank Pembleton Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 U TCUšće kod stepenica SmallTree ako još postoje... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 SmallTree ima prodavnicu u Svetog Save. Nesto veci izbor nego u Kuci caja (recimo imaju Pu Erh), ali ni tamo nemoj da ocekujes prvoklasne travke za svoj caj u 5. A gde ima prvoklasnih? ... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 E meni treba treće razredna roba. Jerbo kad pijem to je najčešće uveče kada ga provučem kroz perkolator pa tako ide solidna količina.
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 20 hours ago, Frank Pembleton said: U TCUšće kod stepenica SmallTree ako još postoje... ... Shiit has hit the fan... 20 hours ago, Host said: SmallTree ima prodavnicu u Svetog Save. Nesto veci izbor nego u Kuci caja (recimo imaju Pu Erh), ali ni tamo nemoj da ocekujes prvoklasne travke za svoj caj u 5. Hvala. Ne tražim nešto naj naj, to nabavljam preko za kod kuće, treba mi nešto pristojno za kancelariju a što nije Ahmad/Twinnings Early Gray/English Breakfast, jer se otprilike na to svodi izbor u ,,bolje snabdevenim" radnjama u centru (u onim lošije snabdevenim ima samo Sir Winston, Lipton, Fructus i tako taj treš). Voleo bi da nađem neki solidni crni čaj koji nije jedan od ta dva standardna engleska tipa. Inače OK mi je turski čaj koji prodaju u simit saray-u ali ta firma kod nas očigledno propada (a i treba, jer im je osim čaja sve ostalo krš, mnogo gori kvalitet nego u Istanbulu, a ni tamo nisu ne znam šta - turski hleb&kifle) i svuda oko mene gde su bili lokali, zatvoreni su skoro
banatjanin Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 mislim da ovo zadovoljava to što tražiš: http://www.corpjvjv.com/sr/prodavnica/ronnefeldt imaju dva - tri rinfuzna crna čaja, solidno, pio sam nekoliko puta. U Novom Sadu imaju prodavnicu Korpa, tamo ima, ne znam za Beograd
ivy Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 ima ovih cajeva u Merkatoru https://www.stassen.rs/en/product-category/black-ceylon-tea/ nisam pila..kazu ljudi da su dobri
pacey defender Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Bugari, gde kupujete čubricu u Beogradu?
Recommended Posts