Valk Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Drugarica poljubila vrata večeras, kaže aj što su zatvoreni nego što je unutra sve prazno, nema robe, ničega.
renne Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 pa propali su, ja leponapisao gore zatvorili su i kod nas u kraju mesaru
gospa buba Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 moja drugarica danas nashla neki njihov ostatak, ali u altini. jedva ih nashla.sent from bubamoto
banatjanin Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 počeo Agropapuk proletos sam da radi odležale odreske (do tada su valjali Jokićeve), bio T-bone od 40 dana za 1600 dinara i bio odličan, prave komadine, prošarane, baš zrele. prodavalo se tu u Goce Delčeva. i tako ja pre par nedelja namerio da pazarim, odem i poljubim vrata. pošto sam uporan, posebno kad je hrana u pitanju, krenem, budala, da tražim druge objekte prema uputstvu sa sajta. da skratim - spržio sam dva sata, išao od nekih lavirint prolaza Studentskog grada do stovarišta kod pruge iza Milutina Milankovića, pa na kraju na Altinu. tamo sam našao mesaru koja postoji i radi, ali me mesar gledao belo kad sam rekao šta tražim. sve sam im se rodbine naspominjao.
Tvrdica Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 39 minutes ago, banatjanin said: počeo Agropapuk proletos sam da radi odležale odreske (do tada su valjali Jokićeve), bio T-bone od 40 dana za 1600 dinara i bio odličan, prave komadine, prošarane, baš zrele. prodavalo se tu u Goce Delčeva. i tako ja pre par nedelja namerio da pazarim, odem i poljubim vrata. pošto sam uporan, posebno kad je hrana u pitanju, krenem, budala, da tražim druge objekte prema uputstvu sa sajta. da skratim - spržio sam dva sata, išao od nekih lavirint prolaza Studentskog grada do stovarišta kod pruge iza Milutina Milankovića, pa na kraju na Altinu. tamo sam našao mesaru koja postoji i radi, ali me mesar gledao belo kad sam rekao šta tražim. sve sam im se rodbine naspominjao. А где је био у Гоце Делчева, како ја то не знам!?
renne Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Pa ex jokić u aveniji gladnih, pored maxija
Valk Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 2 hours ago, Tvrdica said: А где је био у Гоце Делчева, како ја то не знам!? Sad više ne moraš ni da znaš :( Čudim se, jbt, nikad ušla nisam a da nije bio krkljanac unutra, delovalo je da im posao ide ko lud. Svašta baš.
renne Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 aman ljudi, ušla im voda u koaksijalni kad su preuzeli jokića zbog dugova, znalo se kako će se to na kraju završiti
gospa buba Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 počeo Agropapuk proletos sam da radi odležale odreske (do tada su valjali Jokićeve), bio T-bone od 40 dana za 1600 dinara i bio odličan, prave komadine, prošarane, baš zrele. prodavalo se tu u Goce Delčeva. i tako ja pre par nedelja namerio da pazarim, odem i poljubim vrata. pošto sam uporan, posebno kad je hrana u pitanju, krenem, budala, da tražim druge objekte prema uputstvu sa sajta. da skratim - spržio sam dva sata, išao od nekih lavirint prolaza Studentskog grada do stovarišta kod pruge iza Milutina Milankovića, pa na kraju na Altinu. tamo sam našao mesaru koja postoji i radi, ali me mesar gledao belo kad sam rekao šta tražim. sve sam im se rodbine naspominjao.i ova moja preshla identichnu putanju juche! [emoji38]ol:sent from bubamoto
Tvrdica Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 4 hours ago, renne said: Pa ex jokić u aveniji gladnih, pored maxija Да, да...видела али нисам улазила...шта ћу кад нисам пазила на часу, касно сад.
*edited by mod Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Trebalo bi da ova kod Cvetka i dalje radi. Doduse nisam dugo prolazio ali bacicu pogled.
Ras Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Danas sam video u prodaji i President feta sir. Pakovan je u komadu u kesi, poput Premia, ili Dodoni. Kako nisam sklon eksperimentisanju, kupovinu sam preskočio. Ako je neko probao neka javi utiske.
decak Kejt Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 slatka pavlaka alert! President mlecna pavlaka u Maxiju ispod Zvezdinog stadiona!
Tvrdica Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Радујте се... има Агропапук на Земунској пијаци. Била јутрос тамо и пазарила свашта. Чварци од мангулице сома, а обични седамсто. Сад ако се усвињим ви сте криви. Нарочито Рене...он је најкривљи.
Recommended Posts