Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Drugarica poljubila vrata večeras, kaže aj što su zatvoreni nego što je unutra sve prazno, nema robe, ničega. 

• Replies 7.2k
  • Views 673.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

pa propali su, ja leponapisao gore

zatvorili su i kod nas u kraju mesaru

moja drugarica danas nashla neki njihov ostatak, ali u altini. jedva ih nashla.

sent from bubamoto

počeo Agropapuk proletos sam da radi odležale odreske (do tada su valjali Jokićeve), bio T-bone od 40 dana za 1600 dinara i bio odličan, prave komadine, prošarane, baš zrele.
prodavalo se tu u Goce Delčeva. i tako ja pre par nedelja namerio da pazarim, odem i poljubim vrata. pošto sam uporan, posebno kad je hrana u pitanju, krenem, budala, da tražim druge objekte prema uputstvu sa sajta. da skratim - spržio sam dva sata, išao od nekih lavirint prolaza Studentskog grada do stovarišta kod pruge iza Milutina Milankovića, pa na kraju na Altinu. tamo sam našao mesaru koja postoji i radi, ali me mesar gledao belo kad sam rekao šta tražim. sve sam im se rodbine naspominjao.

Taj kod mene su prvi i zatvorili

39 minutes ago, banatjanin said:

počeo Agropapuk proletos sam da radi odležale odreske (do tada su valjali Jokićeve), bio T-bone od 40 dana za 1600 dinara i bio odličan, prave komadine, prošarane, baš zrele.
prodavalo se tu u Goce Delčeva. i tako ja pre par nedelja namerio da pazarim, odem i poljubim vrata. pošto sam uporan, posebno kad je hrana u pitanju, krenem, budala, da tražim druge objekte prema uputstvu sa sajta. da skratim - spržio sam dva sata, išao od nekih lavirint prolaza Studentskog grada do stovarišta kod pruge iza Milutina Milankovića, pa na kraju na Altinu. tamo sam našao mesaru koja postoji i radi, ali me mesar gledao belo kad sam rekao šta tražim. sve sam im se rodbine naspominjao.

А где  је био у Гоце Делчева, како ја то не знам!? :sad:

Pa ex jokić u aveniji gladnih, pored maxija

2 hours ago, Tvrdica said:

А где  је био у Гоце Делчева, како ја то не знам!? :sad:

Sad više ne moraš ni da znaš :(

Čudim se, jbt, nikad ušla nisam a da nije bio krkljanac unutra, delovalo je da im posao ide ko lud. Svašta baš. 

aman ljudi, ušla im voda u koaksijalni

kad su preuzeli jokića zbog dugova, znalo se kako će se to na kraju završiti

i ova moja preshla identichnu putanju juche! [emoji38]ol:

sent from bubamoto

4 hours ago, renne said:

Pa ex jokić u aveniji gladnih, pored maxija

Да, да...видела али нисам улазила...шта ћу кад нисам пазила на часу, касно сад. :D

Trebalo bi da ova kod Cvetka i dalje radi. Doduse nisam dugo prolazio ali bacicu pogled.

Danas sam video u prodaji i President feta sir.

Pakovan je u komadu u kesi, poput Premia, ili Dodoni.

Kako nisam sklon eksperimentisanju, kupovinu sam preskočio. Ako je neko probao neka javi utiske.

slatka pavlaka alert! 

President mlecna pavlaka u Maxiju ispod Zvezdinog stadiona!

Радујте се... има Агропапук на Земунској пијаци.

Била јутрос тамо и пазарила свашта. Чварци од мангулице сома, а обични седамсто.

Сад ако се усвињим ви сте криви. :piggy:  Нарочито Рене...он је најкривљи.:tongue: