gospa buba Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 14 minutes ago, darling said: pa da, ja redovno odrzavam podove, moze da se jede s njih, zato pisem ovde i krpara mi je kad zavrsim s njom cista, takodje... kako god, sta sam imala na tu temu rekla sam pa meni si rekla da lepo operem podove chetvoronoshke ko nashi stari, pa posle da majem tim divajsom, bukvalno idem da perem pod. krivim tebe
Jumanji Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 ljudi i zene, otkako sam otkrila vileda promist max spray, pranje podova u mom stanistu se pretvorilo u pesmu, nema vise ispiranja, cedjenja, prolivanja, zalivanja, prljave kofe, sad podove ribam ko gospodja, ispravljene kicme i uzdignute glave. krpara se pere u masini na 60. bez zeze, fala dragom bogu ko je ovo konstruisao. najjeftinije je ovdehttps://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/vileda-promist-max-spray-mop-6701037/ na jutjubu ima demo kako radi, i stvarno tako radi. iju, ima i na ovom linku, sad vidim. E ja ovo imam samo Dorneo-Delimano [emoji3] proizvod, jbg kako se zove i radi super, a s obzirom na to da imam samo jedan tepiscic u dnevnoj, dakle sve parketi, plocice, 2 terase, pmaterine, sljaka super, imam rezervne krpe, peru se u makini, ja zadovoljna. Edit: e ovaj bas ljubicasti https://www.delimano.rs/dl-topshop-rovus-spray-mop?med=sem&cex=19532452&src=rs_gen_general_sem_google&referrer=google_sem_19532452&gclid=Cj0KCQjwl6LoBRDqARIsABllMSYkORoZIqMhwSzqhj7NcQITBfp0YxFj7MxJf6_-2skY7FRCGKSM2Q4aAnoZEALw_wcB
beta Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 16 minutes ago, Ras said: Sad kad beta proba nakon tri godine i oduševi se. jeste da imam perušku za prašinu koja se zove dejv ali mislim da ću taj lav čajld između krpe za pod i fajtalice da preskočim.
darling Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 (edited) 15 minutes ago, gospa buba said: pa meni si rekla da lepo operem podove chetvoronoshke ko nashi stari, pa posle da majem tim divajsom, bukvalno idem da perem pod. krivim tebe ja sam se zajebavo na svoj racun, nisam imala u vidu mogucnost da ces se traumatizovati tvoji ukucani meni da kazu hvala, ne tebi nisam cistunica, daleko bilo. kasmo vec tu, ni kostunica znaci, sveopsti nered i van mene i u mene... umirem od smeha otkako sam prvi put napisala vileda na forumu. sacu stalno da pisem. Edited June 18, 2019 by darling
gospa buba Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 tako to ide. oribam pa se vratim. ako me nema, pala sam
Jumanji Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 U Metrou uvek ima najveci izbor, ali da li bas i Serano, e to se ne secam.
renne Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Imaš solidan mix ljutih, uvoz je iz španije, u LIdlu, 100din 100 grama
darling Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 On 18.6.2019. at 12:40, darling said: vileda promist max spray najjeftinije je ovde https://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/vileda-promist-max-spray-mop-6701037/ nije, u univeru 2200. pojescu se ziva
Tvrdica Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Јел стварно тако добро како реклама каже, јел сте испробале?
darling Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) 1 hour ago, Tvrdica said: Јел стварно тако добро како реклама каже, јел сте испробале? ne znam za reklamu, nisam gledala, ja sam preporucila iz prakse Edited June 21, 2019 by darling
Tvrdica Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Више ми вреди твоја пракса него реклама.Значи треба да пазарим да више не клечим на патосу.
darling Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 sto se mene tice da, i dzumandzi ima delimanovog rodjaka, za moje kriterijume i potrebe, to je odlicna sprava. citav novi svet mi se otvorio kad sam obratila paznju na ponudu alkoholnih pica na tezgama na kalenicu. bejliz i kerolans 0,7 od 1100 do 1300, kako gde. ja naravno za 1100 treba da kupim sveze urme, nosim na poklon, znaci neke lepe. dal je svejedno na kojoj tezgi kupim, to su ona ruzna pakovanja iranskih datulja na tezgama s rinfuznom robom, po 200 dinara? jel postoji nesto reprezentativnije, bolje, ukusnije?
Recommended Posts