Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

14 minutes ago, darling said:

pa da, ja redovno odrzavam podove, moze da se jede s njih, zato pisem ovde :D i krpara mi je kad zavrsim s njom cista, takodje...

kako god, sta sam imala na tu temu rekla sam :)

pa meni si rekla da lepo operem podove chetvoronoshke ko nashi stari, pa posle da majem tim divajsom, bukvalno :lolol:

idem da perem pod. krivim tebe :cry:

ljudi i zene, otkako sam otkrila vileda promist max spray, pranje podova u mom stanistu se pretvorilo u pesmu, nema vise ispiranja, cedjenja, prolivanja, zalivanja, prljave kofe, sad podove ribam ko gospodja, ispravljene kicme i uzdignute glave. krpara se pere u masini na 60. bez zeze, fala dragom bogu ko je ovo konstruisao.  najjeftinije je ovdehttps://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/vileda-promist-max-spray-mop-6701037/

na jutjubu ima demo kako radi, i stvarno tako radi. iju, ima i na ovom linku, sad vidim.

E ja ovo imam samo Dorneo-Delimano [emoji3] proizvod, jbg kako se zove i radi super, a s obzirom na to da imam samo jedan tepiscic u dnevnoj, dakle sve parketi, plocice, 2 terase, pmaterine, sljaka super, imam rezervne krpe, peru se u makini, ja zadovoljna.  

Edit: e ovaj bas ljubicasti

https://www.delimano.rs/dl-topshop-rovus-spray-mop?med=sem&cex=19532452&src=rs_gen_general_sem_google&referrer=google_sem_19532452&gclid=Cj0KCQjwl6LoBRDqARIsABllMSYkORoZIqMhwSzqhj7NcQITBfp0YxFj7MxJf6_-2skY7FRCGKSM2Q4aAnoZEALw_wcB

16 minutes ago, Ras said:

Sad kad beta proba nakon tri godine i oduševi se.

jeste da imam perušku za prašinu koja se zove dejv ali mislim da ću taj lav čajld između krpe za pod i fajtalice da preskočim. 

15 minutes ago, gospa buba said:

pa meni si rekla da lepo operem podove chetvoronoshke ko nashi stari, pa posle da majem tim divajsom, bukvalno :lolol:

idem da perem pod. krivim tebe :cry:

ja sam se zajebavo na svoj racun, nisam imala u vidu mogucnost da ces se traumatizovati :D tvoji ukucani meni da kazu hvala, ne tebi :D

nisam cistunica, daleko bilo. kasmo vec tu, ni kostunica :D znaci, sveopsti nered i van mene i u mene...

umirem od smeha otkako sam prvi put napisala vileda na forumu. sacu stalno da pisem.

Edited by darling

obavezno vojislave :D

:laugh:

tako to ide. oribam pa se vratim. ako me nema, pala sam :hihi:

U Metrou uvek ima najveci izbor, ali da li bas i Serano, e to se ne secam.

Imaš solidan mix ljutih, uvoz je iz španije, u LIdlu, 100din 100 grama

Јел стварно тако добро како реклама каже, јел сте испробале?

pa sjebana je teba o tome, a ti pitaš

1 hour ago, Tvrdica said:

Јел стварно тако добро како реклама каже, јел сте испробале?

ne znam za reklamu, nisam gledala, ja sam preporucila iz prakse :)

Edited by darling

Више ми вреди твоја пракса него реклама.Значи треба да пазарим да више не клечим на патосу.

:) sto se mene tice da, i dzumandzi ima delimanovog rodjaka, za moje kriterijume i potrebe, to je odlicna sprava. 

citav novi svet mi se otvorio kad sam obratila paznju na ponudu alkoholnih pica na tezgama na kalenicu. bejliz i kerolans 0,7 od 1100 do 1300, kako gde. ja naravno za 1100 :D

treba da kupim sveze urme, nosim na poklon, znaci neke lepe. dal je svejedno na kojoj tezgi kupim, to su ona ruzna pakovanja iranskih datulja na tezgama s rinfuznom robom, po 200 dinara? jel postoji nesto reprezentativnije, bolje, ukusnije?