June 2, 20195 yr Bolja je čokolada, ne zezajte [emoji6]Ali ne toliko bolja... ...shiit has hit the fan...
June 2, 20195 yr Pa dobro, nekad sam se davila u tome, sad kad sam starija, primećujem da mi je to preslatko i da mi više ne prija. Pojela sam onu kesicu od 70 i kusur dinara čisto želja da me mine.
June 2, 20195 yr Ja bih bila presrećna kad bih negde mogla da nađem grejvi u granulama da prelivam preko mesa. Obična moča stop!
June 2, 20195 yr Ja bih bila presrećna kad bih negde mogla da nađem grejvi u granulama da prelivam preko mesa. Obična moča stop! Šta, kao instant kafa, dodaš vodu i to... ...shiit has hit the fan...
June 2, 20195 yr to. to je odlična stvar samo je bitno da ne pobrkaš sa instant kafom kao uncle Albert
June 2, 20195 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta, kao instant kafa, dodaš vodu i to... ...shiit has hit the fan... Da, samo malo ukuvaš da bude gušće
June 2, 20195 yr Pa jel ima to negde?AL može Juha u kocki da pomogne,[emoji12]...shiit has hit the fan...
June 2, 20195 yr Nema kod nas. Ma jok kocka, ovo je braonkasti slanast preliv, preko mesa i krompira se prelije u tanjiru. Mljac!
June 4, 20195 yr On 30.5.2019. at 10:53, ordi said: Našla Maltezere i kod nas napokon. Dobro su se setili! Za sada viđeni u Idei i na NIS pumpi. pola marke u bosni
June 5, 20195 yr Da prijavim odlične i povoljne mini lubenice u Maxiju, ja ih uveliko tamanim ovih dana kad su već jagode zakazale...
June 7, 20195 yr On 5.6.2019. at 21:22, mraki said: Da prijavim odlične i povoljne mini lubenice u Maxiju, ja ih uveliko tamanim ovih dana kad su već jagode zakazale... ti to ozbiljno? ja gledala i sve mi bilo sumnjivo neshto...