ivy Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 hours ago, Host said: Aj mi posalji 170 grama? nema vise..pojeli :P
Jumanji Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Pa ja lepo rekoh da je ima svaki dan u Merkatoru, nikakva filosofija Ma kakvi, pa nije mi padalo na pamet da idem u Merkator zbog fakin sl.mlecne pavlake (veza me izdala, nije stugla da kupi) ...ne zive svi preko Save [emoji57]I nije problem cimanje i maltretiranje po Vesicu, vec princip, da covek ne mize da kupi fakin sl.mlecnu pavlaku svuda.
Ras Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Eto! u jednom danu se skoro sve lepo razrešilo. Jumanji je našla slatku pavlaku, a ivy kiselo mleko. Čeka se smrčak.
magnolia Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 On 3.5.2019. at 16:04, decak Kejt said: djes' komsinice :wink: :wink: ma ima je povremeno, bas te sa slike, ali izgleda da ima jos jastrebova poput nas dve koji je vrebaju Hahaha! Pa kako se onda ne opamete pa poruče malko više? Ccc...
Jumanji Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Ma boli ih ona stvar. Pogotovu kod te uvozne robe, samo nestane nesto i to obicno za cim je bas fina potraznja. Pa prodje ihaaaa dok se ponovo ne pojavi na rafovima, ako se pojavi. Ima jedna kobasica-slama sta je vec od Pika, zlove se Panona, ima cela zrna bibera u sebi i moja familija je bas voli. To po Maksiju te bilo u jednom, te drugom, te nema upste, pa ima, i na kraju neki navodno problem sa uvozom i nema je vec vise od godinu dana, a u Veru je ima salno. Lud i zbunjen vazda po ovoj zemlji hoda, a ko koga... ne zna se jos uvek.
Ras Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 55 minutes ago, renne said: to uvek imaš u Idei Čoveče, funkcionišeš poput dobre aplikacije. Ima li te na G Storeu?
Jumanji Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Renne sve dozna, ko Ozna [emoji846] to uvek imaš u IdeiPa ima u Veru, koji mi je blizi od IdeJe, btw. Ali hocu bre kad idem u radnju ev. dve da nadjem sta mi treba, a ne da gledam u pasulj gde ima i da se smucam po gradu i trazim..budibog Ko da trazim ne znam ni ja kakav raritet.
ivy Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) 12 hours ago, Ras said: Eto! u jednom danu se skoro sve lepo razrešilo. Jumanji je našla slatku pavlaku, a ivy kiselo mleko. Čeka se smrčak. ja sam imala i smrcak :P a i kasno je za smrcak..sad vec krecu vrganji Edited May 4, 2019 by ivy
Ras Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Nisam ni mislio da se smrčak traži po šumama i gorama, već u obližnjem trgoprometu, idei, lidlu, ili nekom drugom guduriću.
Frile Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) svežih više nema u prirodi, pa ih nema ni u trgovini (ako je ikad bilo) sušenih možda ima, ali nigde nisam natrčao na njih (doduše nisam ni tražio) Edited May 5, 2019 by Frile
darling Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) gljivarska pazarska tautologija. smrcak posmrcak. uvek ocekujem da kad neko oglasi da jede pecurke iz sume, da ce to biti zadnje javljanje na forumu. slicno razmisljam i o sremusu. Edited May 5, 2019 by darling
darling Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 ima, djurdjevak. http://www.lekovito-bilje.filmpublikart.net/lekovito_bilje/vrste_otrovne/02_otrovne_slicne.html
Recommended Posts