renne Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Miks ljutih papričica u Lidlu, uvoz Španija, odlična stvar
renne Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Sinoć je komplet povrće bilo na sniženju, ali je redovna, svakodnevna ponudaKrenula je kratkotrajna ponuda kineske kuhinje
Jumanji Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 I vec kada si tu [emoji3] koji sladoled valja tamo?Prosli put gledala, gledala i na kraju odustala -.-
gospa buba Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 sacudotvorim topik za lidl, ovo vishe ne moze da se izdrzi, pa molim sve ispochetka!
magnolia Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 hours ago, decak Kejt said: ispod zvezdinog stadiona Ju, pa to je i moj Maksi. Do sada nije bilo tu Prezident slatke, bar ne one za šlag...
decak Kejt Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 39 minutes ago, magnolia said: Ju, pa to je i moj Maksi. Do sada nije bilo tu Prezident slatke, bar ne one za šlag... djes' komsinice :wink: :wink: ma ima je povremeno, bas te sa slike, ali izgleda da ima jos jastrebova poput nas dve koji je vrebaju
Frank Pembleton Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 6 hours ago, gospa buba said: sacudotvorim topik za lidl, ovo vishe ne moze da se izdrzi, pa molim sve ispochetka! Realno, da se mrdžuje sa ovim...
gospa buba Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 gotovo je sad lutko, proudly since 2013. jedino ako oce indi da se vrati pa da se raspravljamo
Jumanji Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Eeee dolijala jeeee!!Slatka mf mlecna pavlaka Prezident u Maxiju na Vidikovcu!Moreeee, sa mnom su nasli, a sutra mi treba ko lebac. Elem koliko sam shvatila ima je po Maxi radnjama koje su bolje snabdevene i imaju generalno vise delikatesa nego one"obicne" radnje. Fak jeeaa Sad je samo zez sto mi treba 250ml, a pakovanje je 500...ides u lukac [emoji854]
renne Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Pa ja lepo rekoh da je ima svaki dan u Merkatoru, nikakva filosofija
ivy Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 nasla sam Biser ovcije kiselo mleko u lokalnoj prodavnici koja ga drzi svake god.. jej!
Recommended Posts