Jumanji Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Jos jedno pitanjce@renne oko sl.pavlake [emoji3][emoji3]Pretpostavljam da ne stoji u frizideru?
renne Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Stoji u frižideru jbt k'o da sam na optuženičkoj klupi hostile witness
Ras Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 4 minutes ago, renne said: Stoji u frižideru jbt k'o da sam na optuženičkoj klupi hostile witness Zašto pavlaku držiš u frižideru? Spoiler unakrsno ispitivanje
Jumanji Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Stoji u frižideru jbt k'o da sam na optuženičkoj klupi hostile witnessSa tolikim rokom stoji u frizideru? [emoji54]Ma ne kukaj [emoji3] pitam da znam gde da trazim
ajgor Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 15 hours ago, Tvrdica said: Ја га пазарила у Лидлу био на акцији 125 г испод 100 динџи а увоз је из Италије. Поздрав госн Ћалету. Hofferov je takođe mahom iz talijanskog uzgoja. Ćaleta podseća na detinjstvo kod bake u Sloveniji, a i ja sam se opasno navadio.
mlatko Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Svaka slatka pavlaka ce postati kisela do oktobraInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
ajgor Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 3 minutes ago, mlatko said: Svaka slatka pavlaka ce postati kisela do oktobra Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Kravica je imala dovoljno hemije u sebi da preživi 12 meseci u frižideru i opet uspe da se ulupa u sasvim jestiv šlag.
decak Kejt Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 redovni posetioci pijaca - ima li smrcaka bilo gde u BG?
renne Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Zašto pavlaku držiš u frižideru? Spoiler unakrsno ispitivanje Da se bolje ulupa
decak Kejt Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 3 minutes ago, Host said: Mozda ima na zemunskoj pijaci? Nek se javi Kau boj. i meni je zemunska pala na pamet, ali kaze renne da nema nigde u BG.
renne Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 7 minutes ago, Host said: Mozda ima na zemunskoj pijaci? Nek se javi Kau boj. nema, bar nije bilo ovih dana, a išao sam svako jutro nego, imaš odlične dagnje u tropiku u starom merkatoru, stigle sinoć
Tvrdica Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 1 hour ago, decak Kejt said: i meni je zemunska pala na pamet, ali kaze renne da nema nigde u BG. Лепо ти каже, Земун није Београд!
ivy Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 smrcaka ove godine kod nas ima malo..tek poneki,suvo je....onaj moj iznenadni kilogram smcaka je ulov sezone neki iz mog gljivarskog drustva,inace vrsni strucnjaci, nisu nasli nijednog jedinog! ali je zato sumsko pile rodilo kao ludo i u ogromnim kolicinama!!!!..kontaktirajte dobavljace ili obratitie paznju na pijacama,ali da bude mlado...
mlatko Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Kravica je imala dovoljno hemije u sebi da preživi 12 meseci u frižideru i opet uspe da se ulupa u sasvim jestiv šlag.Sta je tu jestivo, pitanje je sad...? nema mleka, nema jaja. 2xprah + voda?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts