ivy Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 a prosla sam i pored Amana i razmisljam se da li da svratim i odustanem
ajgor Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 3 hours ago, renne said: Ja uzeo u Amanu A ima u Merkatoru Valja mi sutra proveriti i u Kruna komercu, imaju bakalnice na većini pijaca, kod njih je ovčije otprilike 10% povoljnije nego u Maxijima i Univeru, prethodnih godina tamo 105, drugde 120. Prethodnog vikenda nisam uočio.
Singer Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 pro tip: preporučiše mi da uzmem (kad već uzimam) smrznutu testeninu u lancu Sunce i ispostavilo se da je bruka dobro! šije frikom i ostale brendove barem za klasu. probao sam neke trougliće sa sirom - odlični! probao sam neke kao rolate sa višnjom -odlični! probao sam kao neke pita štanglice sa sirom - da ne veruješ da je smrznuto testo! čista domaća sirnica (ja sam samo premazao žumancetom) pravo lepo lisnato testo, kao iz pekare... em valjano naraste, em se fino rascveta
levi Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 ima u Zlatiborcu ovčije kis mleko. slučajno video danas
*edited by mod Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 (edited) 9 hours ago, ivy said: u kojim marketima ima ovcijeg kiselog mleka? sad sam bila u vecoj Rodi i u vecem Univeru i nemaju :( ima sjajno grcko kiselo mleko u Veru. Ostane ti i zemljana posuda posle Edited April 18, 2019 by *edited by mod
nisam ja Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 proveri gomex onako na neviđeno. oni su banacka veza.
Frank Pembleton Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 17 hours ago, Singer said: pro tip: preporučiše mi da uzmem (kad već uzimam) smrznutu testeninu u lancu Sunce i ispostavilo se da je bruka dobro! šije frikom i ostale brendove barem za klasu. probao sam neke trougliće sa sirom - odlični! probao sam neke kao rolate sa višnjom -odlični! probao sam kao neke pita štanglice sa sirom - da ne veruješ da je smrznuto testo! čista domaća sirnica (ja sam samo premazao žumancetom) pravo lepo lisnato testo, kao iz pekare... em valjano naraste, em se fino rascveta Ko je proizvođač, da se gleda i na drugim mestima 😉
Bujodrag Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ko je proizvođač, da se gleda i na drugim mestima 😉 +1
Singer Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ko je proizvođač, da se gleda i na drugim mestima 😉 1 hour ago, Bujodrag said: +1 jbga, nisam gledao pogledaću pa ću da prijavim
InvisibleLight Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 de ima da se kupi zelena salata a da nije ono sto zandjih mesec dana kupujem pod tim imenom. debeli, tvrdi listovi, sredina tvrdja i deblja od sredine kupusa. hoce sad stalno biti takva zelena salata?
darling Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 na pijaci vec sad ima najmanje 4 sorte salate: endivija, puterica, kristalka i ona braon, hrast se valjda zove, ima i zelena takva, kovrdzava, ne znam joj ime. u maksiju uvek ima puterice, kristalke i ajsberga. ne znam za tu tvoju kupus sto te muci. daj sliku
Recommended Posts