Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Drugarica iz alzira bi da kupi cist maticni mlec, zna neko gde ? 

Posted

Okreni ovog tipa pa pitaj. On je u Barajevu, ne znam dal ti to odgovara, al daće ti info sigurno. 

Ej2gR8i.jpg

Posted

Ima li šanse da se kod nas nabavi ledeni kvasac, odnosno amonijum bikarbonat?

E, jesi rešio ovo? Pošto vidim ovih dana ima u svim supermarketima, bliži se božić...

Posted (edited)

Nisam, nisam stigao da se majem sa time. Hoću da napravim korčulanske klašune

Edited by banatjanin
Posted (edited)

neda mi muž da sama pravim majonez za slavu, neće da rizikuje kaže, kada dolazi narod sa strane  :isuse:

elem, ja sada treba da kupim neku gotovu umesto svoje divne, sa maslinovim uljem

pošto nemam iskustava sa majonezom, šta kažete, koja je najbolja koja može kod nas da se pronađe ?

Edited by dùda
Posted (edited)

Pa i nije ti neki izbor. Imaš polimark, dijamant i thomy. Nek me ispravi neko ako grešim. Thomy je najbolji, al daleko od toga da kad ga lizneš s prsta kažeš vaaaauu! polimark najgori, dijamant solidan.

Edited by maheem
Posted

Pa i nije ti neki izbor. Imaš polimark, dijamant i thomy. Nek me ispravi neko ako grešim. Thomy je najbolji, al daleko od toga da kad ga lizneš s prsta kažeš vaaaauu! polimark najgori, dijamant solidan.

fala

ali osim ovih koje si nabrojao, videla sam danas u veru i heinz, pa se pitam kakav je taj ?

Posted

Heinz ima malo drugačiji ukus, ne onakav na kakav se ovde naviklo.

Uzmi dijamant, trenutno je najnormalnini od svij

Posted

vidish, a ja bih rekla uzmi polimrak :unsure:

najbolje uzmi koji hocesh :lolol:

Posted

ne sme taj, oce dubije narod na salmonelu ^_^

Posted

dudo, jel taj s maslinovim mutis samo s maslinovim? kakav je, opisi svojim recima :)

falim te boze za ovo homoljsko leto, i dalje su mi breskve voce nambr uan, obozavam ove zute jesenje mangolike, guste i slatke, sto ih donose s drveta, a ne iz ladnjace. reko marin sin jos sledece nedelje. 

Posted

Ne može samo s maslinovim, neće lepo da se umuti, za početak. Ja stavim maaax do trećine, kad sam bahat.

Posted

vidish, a ja bih rekla uzmi polimrak :unsure:

najbolje uzmi koji hocesh [emoji38]ol:

Polomrak može sve osim majoneza