banatjanin Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Sasvim je ok Trenton Ipak, ja uzeo komad osušenog, baš u Metrou, vakumiran, izgleda mnogo bolje nego oni u Maksiju Posle nove godine ću da ga namačem i lupam... Link to comment
onamonamo Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 mozda je svetogrdje, al ipak moram da pitam... jel ima negde u bg da se kupi kora za picu, ne ona polupecena, vec ona od zivog testa, smotana u rolnu kao kore za pitu... Link to comment
Frile Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 mozda je svetogrdje, al ipak moram da pitam... jel ima negde u bg da se kupi kora za picu, ne ona polupecena, vec ona od zivog testa, smotana u rolnu kao kore za pitu... U Metrou ima, nisu urolane nego kao i druge kore, zamrznute po dve u pakovanju. Neka generic marka, možda ona metroova "aro". Link to comment
onamonamo Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 e hvala, jel mogu da se odvoje zamrznute da ne moram da pecem obe odjednom? i jesu li okrugle ili cetvrtaste? Link to comment
katamaran Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Sad me zivo zanima kakve su to kore za picu. Testa ima svuda al nikad ne videh nesto urolano za picu. Edited December 26, 2016 by katamaran Link to comment
Frile Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 e hvala, jel mogu da se odvoje zamrznute da ne moram da pecem obe odjednom? i jesu li okrugle ili cetvrtaste? okrugle su. dok su zamrznute, mogu da se odvoje (nisu prevelike, prečnik im je čini mi se manji od ovih standardnih polupečenih). Međutim, ako se malo otkrave onda eto belaja, očas se slepe. Link to comment
onamonamo Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 tja, vise bi mi odgovarale cetvrtaste, valjda uz "seci usi krpi dupe" metod mogu da je napravim cetvrtastom.... 2 katamaran, pakovane su isto kao kore za pitu, zajedno sa papirom za pecenje, valjda da se ne bi slepila... i nije zamrznuta, vec stoji u frizideru, isto kao i druge kore, bilo ih je navodno u veru, ali ih nema vise Link to comment
nisam ja Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Da, ja sam to kupovao u merkatoru. Ali nisam skoro. Bejaše poskupe. Link to comment
MayDay Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Renne, gde mogu danas da se nadju dimljene i sveže nogice za pihtije? Link to comment
boshoku Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 pitaj ga na pm, šta izigravaš? Link to comment
MayDay Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Gledaj svoja posla, boshoku. Link to comment
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Renne, gde mogu danas da se nadju dimljene i sveže nogice za pihtije? Dimljene kod matijevića, sveže u mesari fresh na starom merkatoru Link to comment
MayDay Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Strava! Preneću mamički. Sad ću da idem da kupim mamički. Link to comment
Recommended Posts