yolo Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 nar dobra ideja! pored toga na to ne treba gledati kao na slavsko zito, posto ga taj slag umuceni nacini nekakvim kremom bum probal nekoliko opcija pa javljam sta sam ucinio. nije mi problem ni da se to neko voce malo razbrocka, moze se to raditi u slojevima, naspes jedan sloj zita, stavis voce, drugi sloj, voce, treci sloj, zdravoooo. Link to comment
gospa buba Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 nar dobra ideja! pored toga na to ne treba gledati kao na slavsko zito, posto ga taj slag umuceni nacini nekakvim kremom bum probal nekoliko opcija pa javljam sta sam ucinio. nije mi problem ni da se to neko voce malo razbrocka, moze se to raditi u slojevima, naspes jedan sloj zita, stavis voce, drugi sloj, voce, treci sloj, zdravoooo. jel mozesh onda, kad si vec pocheo, da nekako stadardizujesh mere i procese, da ne moram ja? nash kako bi ja bila zahvalna ^_^ Link to comment
ivy Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 pa onda bobicasto nije losa opcija ipak je najjaceg ukusa..a mozda i neke kruske,malo je aromaticnija od jabuke Link to comment
yolo Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 cu da standardizujem kad se malo koncentrisem, glava mi je jos ko cigansko korito od sinoc malo posle pliz Link to comment
darling Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 banana! banana zito, nesto kao banana split! dakle, u duguljastoj cinij banana razdeljena po duzini, preko kugle zita, odozgo slag. javlja mi se da je odvratno. Link to comment
Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 banana! banana zito, nesto kao banana split! dakle, u duguljastoj cinij banana razdeljena po duzini, preko kugle zita, odozgo slag. javlja mi se da je odvratno. banane, kugle, slag...lepo se ti zabavljas Link to comment
yolo Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ja ovo donosim na sledece rakijanje kod miralema i dovodim darling da aranzira u kristalnom posudju koje obezbedjuje domacin Link to comment
renne Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Kako bih se ispovraćao od toga Link to comment
yolo Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) ne reci dvaput mozemo i da flambiramo laronovom rakijom Edited December 26, 2014 by yolo Link to comment
Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ma to Renne ne moze da preboli komentar za fil. kad mu Darling servira bananu s tri kugle i puno slaga, drugacije ce da peva. Link to comment
renne Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ma ne podnosi mi stomak banane, nije do kombinacije, jednostavno ne smem da ih unesem u organizam Link to comment
Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 e jbg :( jel moze spargla umesto banane? Link to comment
yolo Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ja volim kad banana malo prokisne u banana torti, zelim da postignem taj ugodjaj. ne znam kakva je sparoga kad se ukvari? Link to comment
Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 meni je vazno da to opticki izgleda zavodljivo, Darling je ionako rekla da je odvratno. taman za Miralema. Link to comment
Recommended Posts