fren Posted April 18 Posted April 18 Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova 2 4 2
decak Kejt Posted May 11 Posted May 11 imam lepu količinu domaćeg, neprksanog limuna pa bih da napravim lemon tart - ima li neko neki fool proof recept?
Popular Post Midžeta Posted May 18 Popular Post Posted May 18 Moram da se pohvalim, estetski mi je malo flopovalo, ali sve u svemu je dosta uspesan endevaour 8 4
Midžeta Posted May 18 Posted May 18 Kinder torta Mrzelo me da ukrasavam da izgleda bolje pa je malo dingy 1
Midžeta Posted May 18 Posted May 18 Joj a ostao mi visak fila jer su 2 kore ispale manje od modle pa kad sam sklonila te restlove to doslo ko neka keks torta/otpadak
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 jedna od boljih slatkih stvari koju sam probao u poslednje vreme panakota sa tahinijem i slatkim od zelenih pistaćosa prejebeno, a nisam fan panakote. ovde je super tvist napravila tahina plus ovo slatko gore. 2 4
napadaj Posted May 23 Posted May 23 On 18. 4. 2024. at 19:53, fren said: Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova Bravo za preporuku! Danas častio princes krofnama, ukusi vanila, malina i limun i cela ekipa je oduševljena! Nisu kao mamine tho, ali to je druga dimenzija, potpuno nedokučiva.
Dada Posted May 24 Posted May 24 On 18. 4. 2024. at 19:53, fren said: Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova Moram da probam posto mnogo volim Des Petit i cim udjem i osetim miris znam da cu nakupovati svasta. Madleine mi je bas daleko, ali vidim da imaju dostavu na Woltu. Zna li neko gde gospodja Mirkov sad ima poslasticarnicu? Bila je u Zemunu, pa Dorcolu, ali i tamo je zatvorila. Sto se tice tahinija u slatkisima - probala sam u Valentini i karanfilima cokoladicu sa tahinijem i pistacima: savrsenstvo! Da li je neko probao https://pasteldenata.rs?
Recommended Posts