fren Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova 3 4 2
decak Kejt Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 imam lepu količinu domaćeg, neprksanog limuna pa bih da napravim lemon tart - ima li neko neki fool proof recept?
Popular Post Midžeta Posted May 18, 2024 Popular Post Posted May 18, 2024 Moram da se pohvalim, estetski mi je malo flopovalo, ali sve u svemu je dosta uspesan endevaour 8 4
Midžeta Posted May 18, 2024 Posted May 18, 2024 Kinder torta Mrzelo me da ukrasavam da izgleda bolje pa je malo dingy 1
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2024 Posted May 18, 2024 sviđa mi se koncept, manje leba više fila 2 1
Midžeta Posted May 18, 2024 Posted May 18, 2024 Joj a ostao mi visak fila jer su 2 kore ispale manje od modle pa kad sam sklonila te restlove to doslo ko neka keks torta/otpadak
Eleniko Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 jedna od boljih slatkih stvari koju sam probao u poslednje vreme panakota sa tahinijem i slatkim od zelenih pistaćosa prejebeno, a nisam fan panakote. ovde je super tvist napravila tahina plus ovo slatko gore. 2 4
napadaj Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 On 18. 4. 2024. at 19:53, fren said: Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova Bravo za preporuku! Danas častio princes krofnama, ukusi vanila, malina i limun i cela ekipa je oduševljena! Nisu kao mamine tho, ali to je druga dimenzija, potpuno nedokučiva.
Dada Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 On 18. 4. 2024. at 19:53, fren said: Mislim da sam otkrila najbolju poslastičarnicu u gradu: Madeleine ! Do skoro mi je omiljena bila u Kosovskoj Des Petit... Ali ova je mnogo bolja. Nije jeftina, al vredi. Imaju nikad bolje princes krofne, a mini tartovi su san snova Moram da probam posto mnogo volim Des Petit i cim udjem i osetim miris znam da cu nakupovati svasta. Madleine mi je bas daleko, ali vidim da imaju dostavu na Woltu. Zna li neko gde gospodja Mirkov sad ima poslasticarnicu? Bila je u Zemunu, pa Dorcolu, ali i tamo je zatvorila. Sto se tice tahinija u slatkisima - probala sam u Valentini i karanfilima cokoladicu sa tahinijem i pistacima: savrsenstvo! Da li je neko probao https://pasteldenata.rs?
Recommended Posts