Klara Posted January 27 Posted January 27 Živela bih u ovoj torti do kraja života. I nikog ne bih puštala unutra! 1
Sandradjer Posted February 3 Posted February 3 (edited) Za ljubitelje slatkog zalogaja. Kosovska 36 Edited February 3 by Sandradjer
Frank Pembleton Posted February 4 Posted February 4 Jesu hoće da "saslušaju" šta ko voli,šta ne voli... Ne siluju ništa... 1
Sandradjer Posted February 11 Posted February 11 Jel probao neko da se ne trosim bzv? https://wagokoro.rs/ 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Nije ali hvala na preporuci, probacemo. Ja bih svakako otisoa na lice mesta da osetim vajb i popijem cajic, to je obicno pola uzitka. Inace ako hocete malo pravog japanskog a ipak neobaveznog vajba, Bad Sushi je dobar izbor a i cena i kvalitet su ok 1
Sandradjer Posted February 11 Posted February 11 Bila sam, nisam izdrzala. Ok je mesto, prometno poprilicno, to me iznenadilo. Pila caj i neki macha sa limunom i sirom . Preporucujem. @Shan Jan Probacu i Bad sushi 1 1 1
Paul Gompitz Posted February 22 Posted February 22 U fil u nepeceni tart sa vocem ide grcki jogurt i krem sir. Koji krem sir da stavim?
Eleniko Posted February 22 Posted February 22 1 minute ago, ivy said: sabacki ala kajmak jel to beše ona domaća kopija filadelfije
morgana Posted February 22 Posted February 22 (edited) 1 hour ago, Paul Gompitz said: U fil u nepeceni tart sa vocem ide grcki jogurt i krem sir. Koji krem sir da stavim? ela, ako izbjegavas masnocu suboticka mljekara slaze se sa bobicastim vocem (ali ne moze da zamijeni pavlaku i maskarpone u tiramisuu, zbog kiselosti) koristim ga za cizkejk npr Edited February 22 by morgana 1
Recommended Posts