February 3, 20241 yr Za ljubitelje slatkog zalogaja. Kosovska 36 Edited February 3, 20241 yr by Sandradjer
February 11, 20241 yr Nije ali hvala na preporuci, probacemo. Ja bih svakako otisoa na lice mesta da osetim vajb i popijem cajic, to je obicno pola uzitka. Inace ako hocete malo pravog japanskog a ipak neobaveznog vajba, Bad Sushi je dobar izbor a i cena i kvalitet su ok
February 11, 20241 yr Bila sam, nisam izdrzala. Ok je mesto, prometno poprilicno, to me iznenadilo. Pila caj i neki macha sa limunom i sirom . Preporucujem. @Shan Jan Probacu i Bad sushi
February 22, 20241 yr U fil u nepeceni tart sa vocem ide grcki jogurt i krem sir. Koji krem sir da stavim?
February 22, 20241 yr 1 minute ago, ivy said: sabacki ala kajmak jel to beše ona domaća kopija filadelfije
February 22, 20241 yr 1 hour ago, Paul Gompitz said: U fil u nepeceni tart sa vocem ide grcki jogurt i krem sir. Koji krem sir da stavim? ela, ako izbjegavas masnocu suboticka mljekara slaze se sa bobicastim vocem (ali ne moze da zamijeni pavlaku i maskarpone u tiramisuu, zbog kiselosti) koristim ga za cizkejk npr Edited February 22, 20241 yr by morgana