Lancia Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 54 minutes ago, renne said: Brt, kako to tako seces da nije u liniji ?¿
Popular Post centrifuga Posted December 27, 2021 Popular Post Posted December 27, 2021 Castagnaccio - toskanski kolač od kestenovog brašna, pinjola, maslinovog ulja, ruzmarina i grožđica. (počinjem s napadom) 7 8
ivy Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 3 hours ago, Lancia said: Brt, kako to tako seces da nije u liniji ?¿ pakao za ocd
renne Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Danas oravim jedan starinski klasik, Katarina tortu 1
gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 pakao za ocd [emoji38]ol:tresem se, em nakrivo em nejednako sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
morgana Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 On 27.12.2021. at 14:47, centrifuga said: Castagnaccio - toskanski kolač od kestenovog brašna, pinjola, maslinovog ulja, ruzmarina i grožđica. (počinjem s napadom) moze li recept?
gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 ti si bash zapeo na rombove [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
centrifuga Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 hour ago, morgana said: moze li recept? sve kako je ovde: https://www.recipesfromitaly.com/castagnaccio-recipe/ kako i kazu na sajtu - nikakav secer ne treba; dovoljno je slatko od samog kestena (btw - opaucio sam se dok sam nasao brasno iako ovde zivi pola apeninskog poluostrva) interesantno da iako je iz porodice suvih kolaca sutradan nije bio ukusan kao istog dana - tako da planiraj goste i logistiku potrosnje Kugla rikote i neko dezertno vino idu ko saliveni (u mom slucaju bio sherry) 2
morgana Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) 18 minutes ago, centrifuga said: sve kako je ovde: https://www.recipesfromitaly.com/castagnaccio-recipe/ kako i kazu na sajtu - nikakav secer ne treba; dovoljno je slatko od samog kestena (btw - opaucio sam se dok sam nasao brasno iako ovde zivi pola apeninskog poluostrva) interesantno da iako je iz porodice suvih kolaca sutradan nije bio ukusan kao istog dana - tako da planiraj goste i logistiku potrosnje Kugla rikote i neko dezertno vino idu ko saliveni (u mom slucaju bio sherry) hvala :), svakako cu ga isprobati, volim talijanske kolace jer najcesce nisu previse masni, za razliku od nasih odnosno nasljedjenih centralnoevropskih koji pocivaju na kremovima od maslaca Edited January 5, 2022 by morgana 1
munze Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 poranio, zoru prevario cantuccini sa bademom. ubacio i brusnice. navukla se zena da ih krcka uz kafu, a ovde bas i nemaju gde da se kupe. reko, aj da probam da ih napravim, nije lose ispalo 4
Recommended Posts