December 27, 20213 yr Popular Post Castagnaccio - toskanski kolač od kestenovog brašna, pinjola, maslinovog ulja, ruzmarina i grožđica. (počinjem s napadom)
December 27, 20213 yr 3 hours ago, Lancia said: Brt, kako to tako seces da nije u liniji ?¿ pakao za ocd
January 5, 20223 yr pakao za ocd [emoji38]ol:tresem se, em nakrivo em nejednako sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 5, 20223 yr On 27.12.2021. at 14:47, centrifuga said: Castagnaccio - toskanski kolač od kestenovog brašna, pinjola, maslinovog ulja, ruzmarina i grožđica. (počinjem s napadom) moze li recept?
January 5, 20223 yr 1 hour ago, morgana said: moze li recept? sve kako je ovde: https://www.recipesfromitaly.com/castagnaccio-recipe/ kako i kazu na sajtu - nikakav secer ne treba; dovoljno je slatko od samog kestena (btw - opaucio sam se dok sam nasao brasno iako ovde zivi pola apeninskog poluostrva) interesantno da iako je iz porodice suvih kolaca sutradan nije bio ukusan kao istog dana - tako da planiraj goste i logistiku potrosnje Kugla rikote i neko dezertno vino idu ko saliveni (u mom slucaju bio sherry)
January 5, 20223 yr 18 minutes ago, centrifuga said: sve kako je ovde: https://www.recipesfromitaly.com/castagnaccio-recipe/ kako i kazu na sajtu - nikakav secer ne treba; dovoljno je slatko od samog kestena (btw - opaucio sam se dok sam nasao brasno iako ovde zivi pola apeninskog poluostrva) interesantno da iako je iz porodice suvih kolaca sutradan nije bio ukusan kao istog dana - tako da planiraj goste i logistiku potrosnje Kugla rikote i neko dezertno vino idu ko saliveni (u mom slucaju bio sherry) hvala :), svakako cu ga isprobati, volim talijanske kolace jer najcesce nisu previse masni, za razliku od nasih odnosno nasljedjenih centralnoevropskih koji pocivaju na kremovima od maslaca Edited January 5, 20223 yr by morgana
January 18, 20223 yr poranio, zoru prevario cantuccini sa bademom. ubacio i brusnice. navukla se zena da ih krcka uz kafu, a ovde bas i nemaju gde da se kupe. reko, aj da probam da ih napravim, nije lose ispalo