arkonada Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 15 hours ago, renne said: Veliki četvrtak je, vreme za Reformu Kako napreduje reforma? Želim vam da lepo obeležite Uskrs 1
gospa buba Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 naviko. ostario fale mu reforme sent from bubamoto 1
aram Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 3 minutes ago, renne said: @aram što sad plakiš? jab to sad jeo, a nemam
Ras Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 4 minutes ago, gospa buba said: naviko. ostario fale mu reforme sent from bubamoto Just now, renne said: pa doleti časkom Sam je više puta rekao da ne jede slatko. Lažne su to suze!
aram Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 ne jedem slatko. uglavnom. al reformu jedem. i sladoled. ne jedem ni ljuto. osim ako je chili con carne onda mora da bude da mi se oznoji teme od prvog zalogaja. ili neki indijski rogan josh, to isto mora da ubija.
I*m with the pilots Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Ala mi se jedu gurabije sad. Razmisljam da li da mucim majku ili se drzim kiflica, od kako je stigla samo mesi nesto. Tesko je naci sliku pravih gurabija na netu, svasta ljudi zovu tim imenom, a ni ove ne deluju bas skroz kao one kakve se u mom selu prave Edited April 8, 2021 by I*m with the pilots
Haralampije Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 hanuma pripravlja Dzarbo, ovog puta mece i cokoladu odgori 4
nisam ja Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 ja pravio kolačić desno. neki đenarov sa lešnjacima. 4 3
Recommended Posts