morgana Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 traumatizovana sam kuglicama od sargarepe, lakse mi je kad cujem da je to generacijsko iskustvo.
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Ja to nikad nisam jeo, a bogami ni video! ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 ja kupim tamo gde i banacanin, pa ga kao i darling sameljem u mlinu za kafu, sitno, pa stavim u zamrzivac. neki dan sam koristila za gomboce onaj od zimus sto mi stoji, drzi se, odlican! Imam tri mlina za kafu -.-Jedan za kafu, drugi za zacine (tipa karanfilic, korijander, slacica i sl), i treci najstariji i najkilaviji za mak, zato vec uzimam samleven, pa ga domeljem jos malo [emoji16]
nezvanova Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 ja imam samo jedan i u njemu meljem mak i maslacak xaxxxa... kafu ne pijem, a zacine meljem u onim bocicama sa mlinom za mlevenje. ponekad i proso sameljem, kad ne kupim brasno, a pravim one proteinske k'obajagi zdrave projice sa surutkom, kozijom urdom i spanacem/blitvom. brisem ga papirnim ubrusom nakon mlevenja, ne smeta mu nista, sve to sto meljem nema neke mirise pa izdrzava taj iskrin mlin, iz sedamdeset i neke, bome svasta
gospa buba Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Ja to nikad nisam jeo, a bogami ni video! ... Shiit has hit the fan... gospode svashta sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 gospode svashta sent from bubamotoOzbiljno...Ali brizle i crevca odmalena... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Ozbiljno... Ali brizle i crevca odmalena... ... Shiit has hit the fan... pa brizle i creva naravno brate srbinine
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 pa brizle i creva naravno brate srbinine I goveđi jezik sa paradajz sosom! ... Shiit has hit the fan...
adam Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 15 hours ago, darling said: ja sam prosle nedelje kupila po 100 grama maka na raznim mestima, samlela i bacila. nejestivo, uzeglo, gorko, fuj. jedini koji nisam bacila je iz biospajza na kalenicu, cak ni mlin nije samleo lose, nije vrhunski, al moze da se jede kad nema bolje, s jabukom, popareni mak i rendana slatka jabuka, fitnes poslastica, na to sam spala, toliko sam nestrpljiva dok mi ne stigne isporuka domaceg iz sremskog sela krajem meseca. adam je na ostrvu, sve sto mu se posalje mora u karantin na 30 dana, dangla s makom ne bi toliko izdrzala fala sto mislis namene al ne morate se muciti. bratska jevrejska pekara zasad zadovoljava potrebe. vec sam pisao o tome, prave braca mini kiflice (rugelach) punjene makom i crnom cokoladom. svaka zalogaj. mogu pojest 300 da ne trepnem. idem par puta godisnje, ne smem cesce iz zdravstvenih razloga. ovako nekako izgleda ta droga
gospa buba Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 tako i izgleda. i kod nas bi mogla malo ta kujna da se profini na razne strane, narodne, da imamo da biramo svashta sent from bubamoto
darling Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 sace ove kiflice da mi sevaju kroz glavu i da mi se ukazuju fala, adame, dobro si me podsetio da sam zaboravila da istrazim mak u jevrejskoj kuhinji.
Jumanji Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ajoooooj kud sam sad u pola 10 uvece usla ovde mada ni ujutru ne bi promenilo mnogoBrukaa [emoji7][emoji7]
nisam ja Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Gde su šta rade moderatori. Da se izbriše ovaj sadržaj jer navodi na blud i razvrat.
Mr.Mxyzptlk Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 fala sto mislis namene al ne morate se muciti. bratska jevrejska pekara zasad zadovoljava potrebe. vec sam pisao o tome, prave braca mini kiflice (rugelach) punjene makom i crnom cokoladom. svaka zalogaj. mogu pojest 300 da ne trepnem. idem par puta godisnje, ne smem cesce iz zdravstvenih razloga. ovako nekako izgleda ta droga Ja mak mogu samo ako ga zalijem secerom u prahu. Odlicno izgleda btwSent from my STF-L09 using Tapatalk
Recommended Posts