December 20, 20186 yr ovo ko neka ruska svarcvald. cedjenje slatke pavlake je za mene otkrice. tenks. kakav je krem? sad ostaje pitanje dal cu ikad u zivotu kupiti litar pavlake i obesiti je da visi [emoji3] dal je ovo uopste slatka pavlaka? ne znam ruski [emoji3] ne mogu sad da gledam al ako dobro pogadjam unapred, kodnjijh je, smetana se vika, kao kodnas ovo shto nam uvaljuju kao neutralna ili za kuvanje, pa za nijansu gushce, a redje dosta od nashe kisele, sa ukusom kao mileram sa zemunske, ali u sfrj. mecu i u slatko i u slano. kodnji sam nauchila da jedem cveklu sa pavlakom i kikirikijem sent from bubamoto
December 20, 20186 yr 8 minutes ago, darling said: a znam, creme fraiche, sto odma nisi tako rekla Crème, ako ćemo da budemo analni... Edited December 20, 20186 yr by Jeremija
December 20, 20186 yr I krem fres se pravi od slatke pavlake u kucnoj radinosti, a najcesce za Cezar slatu, ja barem... dzizss
January 6, 20196 yr Pravim trenutno... Reform tortu [emoji7] Ali ovog puta sa lesnicima (umesto oraha) i kafom (dodajem filu), cisto da malo razbijem svakodnevicu ovog fantasticnog klasika.
January 6, 20196 yr Ma ja to u zadnji cas, nemam pojma palo mi na pamet, a i imam malo maniju menjanja recepata. Opet izes recept koji se ne promeni, povremeno.I sto kazes.. bogovski slatkis.
January 6, 20196 yr ihh, meni kazes, ni vagicu nemam, sve odokativno i kako mi dodje Edited January 6, 20196 yr by Sara
January 6, 20196 yr [emoji3][emoji3] E sto se tice torti tu sam disciplinovana, drzim se mera, ali kod kolaca sam vec nestasna [emoji16] Ahh to su ti neshvaceni umetnici i buntovnici [emoji38]