May 9, 20177 yr murve nije mi poznat naziv, inače +1 i još dodajem: kupine (divlje), vinogradarske breskve i jabuke kožare
May 9, 20177 yr Jagode, breskve i kruške. Mojih top 3. Lepo mi jedan barmen rekao da ja imam ukus petogodišnjeg deteta. I treba tako..banane,jagode,višnje,lubenica Edited May 9, 20177 yr by bradilko
May 9, 20177 yr voli li neko musmule ? pored njih u top 5, nektarine, kajsije, tresnje i smokve.Ja. Ali nekako one na pijaci mi nikad nisu bile dobre kao kod mojih na placu.Ne znam zašto...
May 9, 20177 yr Ja. Ali nekako one na pijaci mi nikad nisu bile dobre kao kod mojih na placu. Ne znam zašto... he, isti slucaj. moji imali u dvoristu i ne mogu da nadjem nigde tako dobre. a inace od tog voca i povrca koje su imali u vecim kolicinama i kljukali me kao klinca sad ne mogu da smislim jagode, visnje, zelenu salatu i belo grozdje. a musmulu, kajsiju i smokvu imali samo po dva stabla i to volim od onda.
May 10, 20177 yr voli li neko musmule ? pored njih u top 5, nektarine, kajsije, tresnje i smokve. Obožavam
May 10, 20177 yr murve su smokve po crnogorski mušmula je divna voćka koja se jede kada je gnjila murva je dud u cg moj crnogorski je tragedijaХвала на појашњењу:)