Ras Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 murve nije mi poznat naziv, inače +1 i još dodajem: kupine (divlje), vinogradarske breskve i jabuke kožare
banatjanin Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Smokva, dinja/lubenica, trešnje, dud, crni prezreli ili murgan, jabuke petrovače
bradilko Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Jagode, breskve i kruške. Mojih top 3. Lepo mi jedan barmen rekao da ja imam ukus petogodišnjeg deteta. I treba tako..banane,jagode,višnje,lubenica Edited May 9, 2017 by bradilko
munze Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 voli li neko musmule ? pored njih u top 5, nektarine, kajsije, tresnje i smokve.
Frank Pembleton Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 voli li neko musmule ? pored njih u top 5, nektarine, kajsije, tresnje i smokve.Ja. Ali nekako one na pijaci mi nikad nisu bile dobre kao kod mojih na placu.Ne znam zašto...
munze Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Ja. Ali nekako one na pijaci mi nikad nisu bile dobre kao kod mojih na placu. Ne znam zašto... he, isti slucaj. moji imali u dvoristu i ne mogu da nadjem nigde tako dobre. a inace od tog voca i povrca koje su imali u vecim kolicinama i kljukali me kao klinca sad ne mogu da smislim jagode, visnje, zelenu salatu i belo grozdje. a musmulu, kajsiju i smokvu imali samo po dva stabla i to volim od onda.
renne Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 voli li neko musmule ? pored njih u top 5, nektarine, kajsije, tresnje i smokve. Obožavam
beta Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 murve su smokve po crnogorski mušmula je divna voćka koja se jede kada je gnjila
Simon Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 murve su smokve po crnogorski mušmula je divna voćka koja se jede kada je gnjila murva je dud u cg moj crnogorski je tragedijaХвала на појашњењу:)
gospa buba Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 dud je charobna vocka. jede se u beloj crkvi i novom beogradu. naulici :d
Recommended Posts