April 27, 20177 yr pravila kolac s jabukama i marcipanom imala sam 125 grama marcipana kom je prosao rok pre 5 mesci, i dva pakovanja od 125 grama maslaca kojim je prosao rok pre mesec i pre dva. dakle moralo je nesto da se uradi po tom pitanju. secer sam smanjila na 100 grama, jabuka sam isekla pesest, preliv odozgo jok. pekla sam nesto manje od 40 minuta. recept je za pleh iz rerne, velik kolac. odlican recept.
April 28, 20177 yr pravila sam svoj kombo za kolac/tortu rikota, badem, limun od onog sto se naslo po kuci. regularno brashno i suve grozdjice u testo. bez badema, imam ekipu koja nije za semenke. peche se ez vi spik. btw lepo se mesi, kompaktna stvar, nezahtevna tehnichki. Edited April 28, 20177 yr by gospa buba
April 29, 20177 yr :D @дарлинг имаш ли какав добар рецепт за колач са рогачем? izvoli :) Edited April 29, 20177 yr by darling
April 29, 20177 yr uh, to je vrhunski kolac, narociti kad odstoji. ja ga, doduse, ne prelivam cokoladom, zao mi je da rogac ne izdominira potpuno. Edited April 29, 20177 yr by morgana
April 29, 20177 yr kuskus tart sa rogachem i narandzom je meni favorit. tj ovaj: https://www.coolinarika.com/recept/kuskus-tart-sa-narancom-i-rogacem/
April 29, 20177 yr Mafini sa malinama, stavila malina da bas ima dosta :). I domaci dzem od malina za mazati, da ne bude suvo.
April 29, 20177 yr Ja ne poznajem ukus i miris rogača. :-(. Kako da to rešim sada? Jel ima online? Sva je prilika da je nešto po mom ukusu. Još ima to razrogačeno ime.
April 30, 20177 yr kuskus tart sa rogachem i narandzom je meni favorit. tj ovaj: https://www.coolinarika.com/recept/kuskus-tart-sa-narancom-i-rogacem/ ee, fala ti za ovaj recept. taman imam rogaca u prahu kom je rok prosao pre godinu dana, sigurno imam negde i zaturenog i ostarelog kuckuca :D
April 30, 20177 yr ee, fala ti za ovaj recept. taman imam rogaca u prahu kom je rok prosao pre godinu dana, sigurno imam negde i zaturenog i ostarelog kuckuca :Dti igrash na zici ovih dana :d ovaj je dobar. chudan recept ali lep skroz.