gospa buba Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 (edited) 7 :)). Ja mislila da je moj identitet provaljen jos u prethodnoj inkarnaciji tamo. Kad stignete do Beceja navodim simultano. zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^ osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_- Edited November 10, 2016 by gospa buba
hansolo Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^ osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_-
Frank Pembleton Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ih hansolo napisala ko da ne može da se pogreši pri pravljenju ovoga. Dočim, verujem da bih našao način da upropastim ovo... ....shit has hit the fan...
banatjanin Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 da se zapljunem pre banacanina na maklavu. jao, hansolo. +1000 jaaaoooo Hansolo, oženi me!
darling Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 molim misljenje. ocu da smotam tiramisu sa lemon krdom, dakle krema maskarpone, lemon krd, jos razmisljam da li cu da smutim s dva jaja ili cu dodati i slatku pavlaku. ali cime da natopim piskote, kafa i limun nije neki kombo, da li se amareto slaze s limun kremom? imam amareto, imam limoncelo, imam i amarete, da li odozgo kakao ili smrvljene amarete... nema puno na netu da se pravilo u tom smeru.
Amelija Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Šta je krd? Rudolfov recept za sinamisu iliti tiramisu od pomorandže kaže piškote u sok od pomorandže i / ili koantro, znači ekvivalent je sok od limuna i ili limonćelo Nikakvu kafu ni sl, ne ide
darling Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 lemon curd. bojim se da mi ne bude previse limuna, i krema i piskote. zato me privlaci ovaj amareto i amareti.
beta Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 meni pada na pamet rum, daiquiri kombo ali probaj amaretto
ivy Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 mozda mleko,ili cak neki mlecni karamel plus amareto..mozda bude prejako ako natopis samo u alkoholu
darling Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 i meni se cini da bi bilo prejako :D nista, probacu s amaretijem, pa sta bude. inace, od mojih brojnih ideja u vezi sa konceptom poslasticarnice, mislila sam da bi bilo super da postoji slasta za odrasle, u kom bi svi kolaci bili s alkoholom.
gospa buba Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 a shta hvali strejt tiramisuju <_< :cvetanka:
gospa buba Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 missim, ne kazem da bash kod talijana nisam jela jedan zelen sa pistachom, ne kazem ^_^
darling Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 ko jednom jede najdzelin bejliz tiramisu vise nikad se ne vrati na bazicni recept :(
Recommended Posts