November 10, 20168 yr On 10. 11. 2016. at 22:16, hansolo said: 7 :)). Ja mislila da je moj identitet provaljen jos u prethodnoj inkarnaciji tamo. Kad stignete do Beceja navodim simultano. zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^ osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_- Edited November 10, 20168 yr by gospa buba
November 10, 20168 yr On 10. 11. 2016. at 22:18, gospa buba said: zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^ osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_-
November 11, 20168 yr Ih hansolo napisala ko da ne može da se pogreši pri pravljenju ovoga. Dočim, verujem da bih našao način da upropastim ovo... ....shit has hit the fan...
November 11, 20168 yr On 10. 11. 2016. at 19:30, darling said: da se zapljunem pre banacanina na maklavu. jao, hansolo. +1000 jaaaoooo Hansolo, oženi me!
November 15, 20168 yr molim misljenje. ocu da smotam tiramisu sa lemon krdom, dakle krema maskarpone, lemon krd, jos razmisljam da li cu da smutim s dva jaja ili cu dodati i slatku pavlaku. ali cime da natopim piskote, kafa i limun nije neki kombo, da li se amareto slaze s limun kremom? imam amareto, imam limoncelo, imam i amarete, da li odozgo kakao ili smrvljene amarete... nema puno na netu da se pravilo u tom smeru.
November 15, 20168 yr Author Šta je krd? Rudolfov recept za sinamisu iliti tiramisu od pomorandže kaže piškote u sok od pomorandže i / ili koantro, znači ekvivalent je sok od limuna i ili limonćelo Nikakvu kafu ni sl, ne ide
November 15, 20168 yr lemon curd. bojim se da mi ne bude previse limuna, i krema i piskote. zato me privlaci ovaj amareto i amareti.
November 16, 20168 yr mozda mleko,ili cak neki mlecni karamel plus amareto..mozda bude prejako ako natopis samo u alkoholu
November 16, 20168 yr i meni se cini da bi bilo prejako :D nista, probacu s amaretijem, pa sta bude. inace, od mojih brojnih ideja u vezi sa konceptom poslasticarnice, mislila sam da bi bilo super da postoji slasta za odrasle, u kom bi svi kolaci bili s alkoholom.
November 16, 20168 yr missim, ne kazem da bash kod talijana nisam jela jedan zelen sa pistachom, ne kazem ^_^
November 16, 20168 yr ko jednom jede najdzelin bejliz tiramisu vise nikad se ne vrati na bazicni recept :(