Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

On 10. 11. 2016. at 22:16, hansolo said:

7 :)). Ja mislila da je moj identitet provaljen jos u prethodnoj inkarnaciji tamo. Kad stignete do Beceja navodim simultano. 

zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^

osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D

al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_-

Edited by gospa buba

tnx

:)

On 10. 11. 2016. at 22:18, gospa buba said:

zezam se bre. ziv bio tvoj tajni identitet, ja ga necu dirati ^_^

osim ako ju nou hu ne obelodani sam :D

al onda cesh izac na kuriru, i tvoja mrachna proshlost -_-

:lol:

Ih hansolo napisala ko da ne može da se pogreši pri pravljenju ovoga.

Dočim, verujem da bih našao način da upropastim ovo...

....shit has hit the fan...

On 10. 11. 2016. at 19:30, darling said:

da se zapljunem pre banacanina na maklavu. jao, hansolo.

+1000 jaaaoooo

Hansolo, oženi me!

molim misljenje. ocu da smotam tiramisu sa lemon krdom, dakle krema maskarpone, lemon krd, jos razmisljam da li cu da smutim s dva jaja ili cu dodati i slatku pavlaku. ali cime da natopim piskote, kafa i limun nije neki kombo, da li se amareto slaze s limun kremom? imam amareto, imam limoncelo, imam i amarete, da li odozgo kakao ili smrvljene amarete... nema puno na netu da se pravilo u tom smeru. 

• Author

Šta je krd?

Rudolfov recept za sinamisu iliti tiramisu od pomorandže kaže piškote u sok od pomorandže i / ili koantro, znači ekvivalent je sok od limuna i ili limonćelo

Nikakvu kafu ni sl, ne ide

lemon curd.

bojim se da mi ne bude previse limuna, i krema i piskote. zato me privlaci ovaj amareto i amareti. 

meni pada na pamet rum, daiquiri kombo ali probaj amaretto

mozda mleko,ili cak neki mlecni karamel plus amareto..mozda bude prejako ako natopis samo u alkoholu

i meni se cini da bi bilo prejako :D

nista, probacu s amaretijem, pa sta bude. 

inace, od mojih brojnih ideja u vezi sa konceptom poslasticarnice, mislila sam da bi bilo super da postoji slasta za odrasle, u kom bi svi kolaci bili s alkoholom.  

a shta hvali strejt tiramisuju <_< :cvetanka:

missim, ne kazem da bash kod talijana nisam jela jedan zelen sa pistachom, ne kazem ^_^

ko jednom jede najdzelin bejliz tiramisu vise nikad se ne vrati na bazicni recept :(