Jump to content
IGNORED

Dekriminalizacija i legalizacija

Indy

Recommended Posts

Posted

Jeste, ali nije uvlacio. To kazu svi politicari jer oni vise vole da zavlace.

Posted (edited)

ma zmićko, lepo napisah

i zbog kredita i zbog poštovanja zakona.
da dobijem pare i da me ne apse. šta ja mislim o drozi (bilo kojoj) drugo je pitanje. u ovom slučaju bio bi vegetarijanac koji se bavi svinjogojstvom. posao je posao. Edited by djordje geprat
Posted
sta mislite - da li je broz™ pusio?
Pa bre gledali smo ga da je , sta i kako pushio.Mozda je trebalo glagol"pushenje" da se turi u neki pasiv( jerto stvarno ne znamo) , ali aj to nema veze sa topikom i gornjim naslovom.
Posted
Pa bre gledali smo ga da je , sta i kako pushio.Mozda je trebalo glagol"pushenje" da se turi u neki pasiv( jerto stvarno ne znamo) , ali aj to nema veze sa topikom i gornjim naslovom.
Tejo, dobronamerno, pitanje je u prevodu:"Šta mislite, da li je Boris Tadić duvao travu ?"
Posted
sta mislite - da li je broz™ pusio?
ja mislim da jestea nije samo on, bilo je tamo partijskih drugara koji su bili profesionalcija sam za legalizacijuako socijalno deli anksiolitike, antidepresive i slicno svima, i biljna medicina bi trebalo da se legalizujestatistika, kako god da je okrenemo, nikako da mi da dovoljno razloga da se zalazem za zabranuonomad nadjoshe da je vruc caj mnogo stetniji
Posted

Šta mislite da pokrenemo jednu akciju u cilju legalizacije ili bar dekriminalizacije?Ako je onomad mogao Srpka da da pobedi 1 :ziga: , što ne bi mogla marijuana_leaf_square.jpg da pobedi ili bar bude rame uz rame sa q1177660614_7732.jpg?

Posted

Dobra ideja!!!! Evo na brzaka napravih ovo:marijuanalogoforum.jpg

Posted
Dobra ideja!!!! Evo na brzaka napravih ovo:
Odlično za bedž. Ima neko mašinu? :)
Posted

A evo i promotivnog filma. U pitanju je part 1, ali se lako na youtube-u nadju i ostali.

• 1 month later...
Posted

kako su novine izvestile, saobracajna policija je pribavila izvesnu kolicinu Dreagerovih mobilnih laboratorija koje utvrdjuju prisustvo narkotika u krvi. Na listi su kokain, opijati???, benzodiazepini, kanabis, amfetamini i metafetamini. U ustima nekoliko minuta drzis izvesni oral fluid collector(presovani sundjer) njega ubace u lab. i s 95% uspesnosti utvrdjuje trenutno stanje vase pljuvacke.drugtest_5000_ov.jpgu pitanju je prekrsajna prijava s kaznom do 9000din. jel imao ko iskustva s ovom napravom? nisam mogao nigde da nadjem podatak koliko se gore navedene supstance zadrzavaju u organizmu pa molim poznavaoca da me uputi

Posted
A o toj magli se radi u tvom nicku...
Odgovorite čoveku. :cry:
Posted
A o toj magli se radi u tvom nicku...
zvucis kao da si s IV odeljenja