Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne volim Vankuver ali mi se cini da će biti šampioni ove godine. Realno, cele sezone igraju odlično + u PO su imali par užasno teških mečeva i uspešno ih završili.Boston je uz Pingvine fizički najjača/najprljavija ekipa u ligi i to su brutalno demonstrirali u 3.utakmici.Verujem da ce taj svoj "kvalitet" nastaviti da koriste sto vise budu mogli...Prognoza: Canucks u 7.

Rajder ce izgleda preci u prvu napadacku liniju sa Lucicem i Krejcijem. Seguin ce da bude prikljucen 4. napadackoj liniji sa Kelijem i Peverlijem; ovo ce biti najbrzi Bostonov napad. Na zalost, Horton je nezamenljiv, a posle zasedanja NHL disciplinske komisije, gruba igra ce biti ostrije sankcionisana sto oduzima prednost BB koji su fizicki tim u odnosu na tehnicki jace i brze VC. Dakle povreda Hortona se ispostavila kao dupli minus za Boston. Ova utakmica je kriticna za Boston; ako izgube verovato gube i Kup.

Boston je prebio Canuckse u 3.-oj, ali je sve to bilo u granicama koje NHL sigurno nece sankcionisati. Jedina sansa da uzmu Stenlija je da nastave sa Lučić style :s_c: tabačinom.

Luc se nije preterano nametao ni kao tabac ni kao golgeter od kako je poceo playoff. Sto se tice tabacine i agresije, vratili su i tim Sona Torntona.

Peverli je zamenio Hortona u prvoj napadackoj liniji i isplatilo se. Dao je gol za 1-0 BB na kraju prve trecine.

Rajder i Marsan po jedan za 3-0 posle 2. trecine.

Gledajuci prve tri I cetvrtu utakmicu do sada, pravo je cudo sto Bruins nocas ne igraju za titulu.

BB moraju da pobede sledecu u Vankuveru i da povedu u seriji 3-2. Neverovatno je u kojoj su meri BB uspeli da otupe najubojitije oruzje Vankuvera: brzinu, vestinu i power-play. Na primer, blizanci Sedin, koji su Vankuverovi najbolji igraci i jedan od njih je prosle sezone bio MVP lige su potpuno paralisani i gotovo beskorisni. Prvi golman Vankuvera i kanadske reprezentacije, Luongo, je primio 12 golova u poslednje 2 utakmice. Tim je pilicno uzdrman i videcemo da li ce da se oporavi do sledece utakmice.Zulien je napravio odlicnu zamenu za povredjenog Hortona uvevsi Peverlija u 1. napad; veceras je Peverli postigao 2 gola posle bog-te-pita koliko utakmica. Luch je konacno odigrao odlicnu utakmicu u play-offu.

Uh kako navijam za Boston, večeras je krucijalna tekma rekao bih i za jedne i za druge...mada ipak mislim da je bitnija čak domaćinu Vankuveru koji je posle dve tesne pobede upao u težak kanal i lako izgubio i utakmice i svoju igru uopšte, tako da je njima sad momenat da za izdizanje i bounce back. U trećoj utakmici mislim da su imali 15ak pp situacija i nijednu nisu iskoristili. Credit to Boston naravno, koji se do sad u shortu branio onoliko dobro koliko je loše igrao u PP a sad su i svoj PP unapredili.Prognoza bi mi bila ipak pobea Vankuvera večeras, jer mi, uprkos svemu viđenom do sad, deluje nerealno da se braća Sedin pa i Kesler u finalu prosto ne vide toliko dugo vremena.

3:2 za Vankuver, serija se vraca u Boston, sinoc je Vankuver dobio jednim golom u trecoj trecini, cvrsta utakmica gde je jedan pogodak ipak odlucio...mislim da ce se igrati i sedma :Hail:

Ja sam pre pocetka serije,ocekivao pobedu Vankuvera sa 4-1. Navijao sam da tim iz Kanade konacno osvoji trofej.Navijam i sada za njih,ali mi je entuzijazam malcice splasnuo.Igrom su me razocarali.Braca Sedin nevidljiva,uopste napad anemican,srecni golovi. Luongo jeste razocarao na mecevima u Bostonu,ali je u finalu taj koji nosi tim(2 satauta).I ja ocekujem 7. mec,pa "kom obojci Tom i Dzeri". :D

Meni je Thomas,do sada,najbolji igrac finala.On ili Luongo su mi jedini kandidati za Conn Smythe Trophy.

gaženje u Bostonu se nastavlja! Ponovo Boston daje golove u naletu kao i na prethodnim mečevima u finalu. Samo da ih ne ureknem sad na 4:0, pošto je tek sredina 1/3 :D

Pocetak 3/3 Bruins vode 4:0, blizimo se sedmoj utakmici...evo gola za Vankuver, 4:1Edit : 5:1 Boston, Vankuver deluje dosta agresivnije sto je prouzrokovalo 5 na 3 za Boston koji su naravno iskoristili :)

Edited by crosman

5:2 za Bruins, bice svasta u sedmoj...ukoliko Boston postigne vise od 3 gola, pobedjuje.Jedva cekam sredu :)