Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bruinsi u sampionskom ritmu, nisu dali Hawksima da disu, kamoli da ozbiljnije ugroze Raska. Cak su i sa igracem manje bili opasniji..26 pp zaredom ubijenotm :Hail:I da, sto kaze Charles Barkley: Sto ulazis u frku kad si slabiji?

charadomination.gif

što neko reče, zdeno i njegova štapina od 3 kilometra :)

Sto bi Dennis Savard rekao: "Respect the Indian!"Iako su BB dosad bili za nijansu bolji, mislim da ce Hawksi to da rijese u slijedece dvije utakmice. :blush:

okej, sad i zvanično navijam za :Hail:
That's what I'm talking about! there is plenty of room on our bandwagon :-)

U velikom sam iskušenju, ali ipak idem da spavam, pa sutra da gledam u HD uz kafu i ostalo. A ima još dva boksa koja me zanimaju, tako da se baš radujem jutru.A snimak gore je :Hail:

• Author

Zdeno je bio na ledu za 5 od 6 golova Čikaga u prošloj utakmici, a bogami i kod prvog u ovoj. Čikago je otkrio kako treba igrati protiv njega. Mnogo su brzi i to koriste, a i lemaju ga gde stignu (posebno Bikl). Čini mi se da samo to za sada pravi razliku u korist Čikaga, a nije nebitan faktor, daleko od toga.

• Author

...a evo bio je na ledu i kod drugog gola. ozbiljan problem za Boston.

Ali zavuce ga majstorski sad. Doduse i asistencija je bila svjestka.

Ajde jos jednu, pa da slavimo!

• Author

Ako Beržeron ne bude igrao šestu to bi lako moglo već u Bostonu da bude.btw, svaka čast za avatar, dobar ukus :)

Ako Beržeron ne bude igrao šestu to bi lako moglo već u Bostonu da bude.btw, svaka čast za avatar, dobar ukus :)
Pa da, ja mislim da su BB malo poljuljani jer su Hawks dobili dvije zaredom i bili bolji u petoj utakmici. A Hawks su i prije tri godine dobili sestu na strani, tako da... ;-)Za NHL bi bilo super kad bi ovo otislu u sedmu utakmicu, koristio bi im malo pozitivan PR nakon strajka. Nista bolje da nakon zanimljivog P-O i finale ima sedam utakmica u dva velika TV trzista.Ja se nadam da nece.

au kako je andrew shaw dobio pak u facu :ohmy:edit: koliko je boston šansi imao u prvom periodu, 1:0 je mala prednost ...samo da im se to ne osveti

Edited by Scouser

Bogami, pritisnuo Boston. Nadam se da su se izduvali u prvoj trecini.

Yes!Short-handed kroz pishu!