Jimmy Kowalski Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Napisi nesto negativno za Bruinse, nemoj i njih da izmalerises ko Pense.. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Kako je poceloocekivalo se da ih Hawksi napune do vrha, ali ipak nije moglo bez drame. Kane se iskupio za prethodbe slabije partije.I trofej koji niko nece Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Dakle, prvi put od 1979. imamo okrsaj dva Original Six tima za Stanley Cup.Evo rasporeda:Game 1: Wednesday, June 12, at Chicago, 8 p.m.Game 2: Saturday, June 15, at Chicago, 8 p.m.Game 3: Monday, June 17, at Boston, 8 p.m.Game 4: Wednesday, June 19, at Boston, 8 p.m.Game 5: Saturday, June 22, at Chicago, 8 p.m.Game 6: Monday, June 24, at Boston, 8 p.m.Game 7: Wednesday, June 26, at Chicago, 8 p.m. Link to comment
Scouser Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Dva gola dopustili Pitsburgu u čitavoj seriji. Šta dalje da se priča...Sa druge strane Čikago koji se doslovno provukao protiv Detroita i definitivno bio bolji od LA koji su prilično snažna defanzivna ekipa... pa ako su Hawksi mogli da se uspešno prilagode toj odbrani LA, onda bi mogli i Bruinsima, i to će nam onda doneti hell of a series :)Moje simpatije naravno uz Bruinse . Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ono sinoc je bilo dve utakmice u jednoj. Kakav okrsaj - 120 hits, 117 shots, 114 faceoffs,112 minuta i na kraju gol uz dupli odbitakKrivo mi zbog Lucica, bio je najbolji kod Bruinsa. Bice veliki problem ako Horton ne bude mogao da igra... Link to comment
malkin Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 ma odustao sam posle prvog produžetka. preteraše ga.loš sam čovek, ali bilo mi je mnogo drago kad je Rask onako primio treći gol.e da, 8 godina, $76 miliona :) Link to comment
Scouser Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Finalni mečevi za sad na vrhunskom nivou Link to comment
Peter Fan Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Steta za Hawkse, imali su ih na konopcima u 1. trecini, ali je Rask spasio Boston. Poslije se Boston pribrao, i na kraju zasluzeno dobili. Edited June 17, 2013 by Peter Fan Link to comment
Miljenko Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Zasluzeno. :Hail:Do kraja je drzao tim u playoff trci. Steta sto nisu usli. Link to comment
Prospero Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 kakvo je raspoloženje u phili posle vezine za boba? Link to comment
Miljenko Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Sinoc mec krenuo standardno za Bruinse. Prvih deset minuta Blackhawksi kontrolisali pak, uz veci broj suteva. Rani gol pocetkom drugog perioda(Paille), menja momentum meca. Bergeron uvecava prednost, nakon sjajne asistencije Jagra u PP. Chicago katastrofalan sa igracem vise. Jedini organizovani PP je bio u zavrsnih 4:05, nakon sto je Krejci bio iskljucen. Rask odlican, mada nije bilo previse cistih sansi za goste. Link to comment
Recommended Posts