Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

aukurac :( bolje što nisam gledao do kraja.

Opsti utisak je da su se Pingvini provukli kroz iglene usi u ovoj seriji, Islandersi su bili bolji u bar tri utakmice i kapa dole za prikazano. Ne verujem da su Pens srecni sto idu da Senatore, jer im opet sledi okrsaj sa izuzetno brzom i agresivnom ekipom, a to im nikako ne lezi. No, kad imas takve zvezde u timu, nema izgovora za losu igru i neuspeh.Bice verovatno sedam utakmica.

• Author

ovo u Bostonu je potpuno suludo. Toronto je imao 4-2 na 1:22 do kraja utakmice, i onda su u 32 sekunde primili dva gola. Pobogu...i to taman kad sam hteo da kažem da će obe domaće ekipe večeras da izgube sedmu. uzdam se ipak u kralja Henrika da neće dopustiti da se ispuste 3 gola prednosti u Vašingtonu.nema boljeg plejof takmičenja, bez dileme. :)

• Author

i evo dobiše :Hail:ovo će da se pamti. Beržeron FTW, dao i četvrti i peti gol. žao mi Toronta mnogo.

Najludja utakmica odkad pratim Bruinse...nemam snage da napisem bilo sta drugo, ovako nesto se retko vidja, hvala I jednima I drugima ...Boston strong !

Videh malo pre na SC recap, pa ono je nestvarno. Lucic objasnio :Hail: Inace Bruinsi i Rangersi se prvi put ikada sastaju u playoffu, sto je neverovatan podatak s obzirom da spadaju u najstarije timove.

imam 2 flashback-a:prvi je da se bostonu vratilo za onaj poraz od file pre koju godinu - vodili 3:0 u seriji i dopustili 3:3, vodili 3:0 u 1/3 u 7. utakmici i izgubili na kraju. payback time.wahsingtonu se ponovio halak od pre 2-3 godine (131 odbrana od 134 šuta u utakmicama 5-7 za MTL) sada im je lundquist bio rebus. baš im se ne da.ok, navijam za OTT i SJS, mada cenim CHI i PIT kao najrealniji stanley cup par.

• Author
Ajde da počnem ja, kad već neće niko drugi.Pittsburgh--NY Islanders 4-0Montreal--Ottawa 3-4Washington--NY Rangers 2-4Boston--Toronto 4-2Chicago--Minnesota 4-1Anaheim--Detroit 4-3Vancouver--San Jose 3-4St. Louis--Los Angeles 2-4
Dakle, 7 od osam, nije loše. Patke izdale u sedmoj, đavo ih odneo.Danas kreće druga runda, tako da...Pittsburgh--Ottawa 4-2Boston--New York 3-4Chicago--Detroit 4-2Los Angeles--San Jose 4-3Ne znam koliko je pametno kladiti se protiv Bostona nakon onog sinoć, ali kralj Henrik je počeo da izuva a izgleda da još ima šanse da Rendžeri ponekad daju više od jednog gola na utakmici...Na zapadu je srce u San Hozeu, ali će ova druga serija da bude mnogo interesantnija, čini mi se. Voleo bih da Detroit izbori opet sedmu utakmicu.

Ja sam gledao do 1-4. Taman se spremah da se okrenem da spavam, cacnem telefon, 2-4. Pratim i dalje preko fona, na 3-4 ustajem ponovo. Dok sam popalio sve, vec je bilo 4-4. :lolol:Pogodih 3 serije tacno, 5 ukupno, mogao sam i bolje.Pittsburgh-Ottawa 4-1Boston-NY Rangers 4-3Chicago-Detroit 4-1Los Angeles-San Jose 4-2

ajde da lupimPIT:OTT=2:4BOS:NYR=4:3CHI:DET=4:1LAK:SJS=3:4

• Author
PIT:OTT=2:4
Barrett-Jackman-GIF.gif

Ameri napunise Ruse, u trecoj trecini. :huh:Golman iz AHL ekipe, kombinovana postava...Mada i ne moze bolje, kada su golmani onako losi. Bryzgalov tu i tamo, nakon cetvrtog gola ulazi Varlamov, koji je bio propast ziva. :isuse:

Svajcarci zasluzeno prosli. Jedini bez poraza zavrsili grupnu fazu. Danas rano poveli, tri puta se odbranili sa igracem manje, postigli jos jedan gol u drugoj trecini. Cesi na vreme smanjuju, no nisu uspeli da oteraju mec u produzetak, uprkos velikoj sansi u zavrsnim sekundama meca. Gerber i Pavelec odlicni, 33, odnosno 30 odbrana.Finci vodili 3-0 posle prvog perioda. Kada je sve izgledalo reseno, Slovaci dolaze na gol zaostatka tokom druge trecine. Izjednacenje u prvom minutu trece trecine je ukazivalo da sledi drama, jer je momentum presao na stranu gostiju. Aaltonen donosi novo vodjstvo u 49. minutu. Slovaci su dugo igrali sa 6 igraca, pred kraj meca, no nisu stvorili ozbiljniju sansu.

sranje je sto se WC igra u sred playoffa... inace, nikada jaceg napada i gore odbrane od Rusa.ko osta jos? braca Sedin protiv Kanadjana?

Barrett-Jackman-GIF.gif
pa ja to po ličnim željama, neobjektivno :)