Lrd Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Kad kačim hajlajte pre nego što pogledam i pročitam. <_< Koscicin igrao i bio asistent.
Prospero Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Jeste Sergej, ali burazer (Andrej) mu je škartovan. Nisi omašio, obojica igraju za Predse.Elem, Capsi i Rangersi igrali 3OT-a, 4 ipo sata, Ovečkin i Brauer omašili boga oca u produžecima i na kraju, kako to biva, popasli kaznu. Edited May 3, 2012 by buffalo bill
Lrd Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jeste Sergej, ali burazer (Andrej) mu je škartovan. Nisi omašio, obojica igraju za Predse. Briljiram od jutros danas. Pogledao sam utakmicu i nemam prevelike nade za Nešvil, odnosno nemam pojma kako ovo može da ispadne. Golman Nešvila potpuno briljirao i izdominirao, a ekipa dala dva gola za 66 sekundi. Doduše, još jedan je poništen. Mada, ne mogu da vidim kako mogu tako na gurku da izguraju seriju. Naravno, to što ja ne vidim ne znači da se neće desiti.Elem, Capsi i Rangersi igrali 3OT-a, 4 ipo sata, Ovečkin i Brauer omašili boga oca u produžecima i na kraju, kako to biva, popasli kaznu. Hoću da gledam, ali ne smem da se upustim u skidanje, tracker me zajebava, a ogroman je fajl. :(
Prospero Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Za oba gola je "zaslužan" Smith - prvo je napravio glupost igravši se sa pakom, a onda jednostavno nije bio na visini zadatka. Krajem 3/3 Rinne je spasao Predse.U tri utakmice, izgleda da Predsi mogu da dobiju samo ako Smith nije u formi, a ne verujem da mogu na to da se oslone u sledeće 2-4 utakmice.edit: evo ti utakmice sada na Areni 4 Edited May 3, 2012 by buffalo bill
ducca Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Devilsi do 2-1 sinoc u Prudentialu, OT naravno. Ide ova serija u 7 tekmi lagano. Kao i drugi par sa istoka. Festival hokeja
Scouser Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 To je bio sudar dve meni najomraženije ekipe, i prošla je ekipa koju za dlaku manje mrzim :PU ovom plejofu poispadaše svi moji favoriti...od ovih što su preostali donekle simpatišem Devilse i to je otprilike to...smor :)
Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pošto prođoše Yotesi, letimičan pogled na našu "stručnu" prognozu mi kaže da niko nije ubo WC finaliste. Sačekaćemo EC, pa možemo da pravimo novi poll. Verovatnoća kaže da će bar neko ubosti SC finaliste.
Lrd Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 PPP stručnjaci™. <_< Ali, svaka čast Sundanceu na prognozi za Feniks.
Miljenko Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Pa kada prolaze mediokritetni timovi... <_< Na Zapadu, nakon prve runde, prosle 4 defanzivne ekipe.Nijednu ne mirisem previse, pa mi je bilo skoro svejedno, ko ce u finale konferencije. U borbi za Zapad, navijam za Kingse.Na Istoku se jos ne znaju finalisti. Jesu ispali moji Pingvini, ali su mi timovi nekako zanimljiviji za gledanje. Omrazeni Flyersi bar igraju lep hokej. Capitalse volim zbog Ovechkina. Rendzeri i Djavoli su vrhunske ekipe.Navijam za Istok, bilo ko da prodje. Edited May 8, 2012 by Miljenko
Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Meni na Zapadu Yotesi prirasli k srcu , ne može Betmen da ih proda 3 godine, nije načisto gde igrati dogodine, a oni pogaziše sve (8:3 u PO). Svaka im čast na cojonesima, izdržljivosti, i naravno Tipetu. Nisam mislio da mogu da prođu Predse, ali oduvaše ih lagano.Na Istoku navijam za Devilse. Svaka im čast na igri protiv Flyersa - brži, jači, preciznij, više žele pobedu. I tu sam mislio da će PHI posle PIT da ih oduvaju.Žao mi Capsa sinoć (NYR izjednačio na 7 sec do kraja )
ducca Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Smesi se finale NJ-NY Pakao u najavi, finale pre finala usudicu se da kazem.
Prospero Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Jadni Brizgalov, stvarno je bio rupa u ovom PO.Malo statisike - zadnje tri godine, ko god je eliminisao PHI uzeo je kup - Pensi, Hawksi i Bruinsi.Ovo je treći put u PO da NJD eliminiše PHI. Prošla dva su bila 95. i 00. Oba puta su Devilsi uzeli kup. ;) Edited May 9, 2012 by buffalo bill
Miljenko Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Secam se tog finala iz 2000. Belfour sa jedne strane, Brodeur sa druge. :Hail: Strasna povreda Sykore, zbog koje sam zamrzeo Dallas za sva vremena.
Recommended Posts