Ras Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ako se ne varam Ivy je još ranije preporučila tu čokoladu.
ivy Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 da,ja je jedem vec nedeljama..ozbiljno dobra..jedina mana joj je sto je ima u lokalnom marketu :bankrotiracu: ali ja jedem jedan red dnevno pa je ok ima jeftinije na pijaci kod madjara Monser Roth i Lindt ali meni je pijaca dva dana jahanja tako da bice da je ova najbolja
magnolia Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ja kupujem Moser-icu (200 din za 250 g) i Heidy 85% (170 din za 80g).
renne Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 pionir galeb premium 80%, teget pakovanje potpuna dominacija za nekih 180 dinara za 100gr da je nisam sam otpakovao, ne bih verovao da je ovo napravljeno kod nas. vrh.150 dinara u maxiju na akciji ovih dana
banatjanin Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) u, super! pošto je skvo napravila zalihu za neku novogodišnju tortu koju pravi svake godine, a ja satro skoro sve u par dana idem da dopunim zalihu krišom :-D Edited December 15, 2017 by banatjanin
zema Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 probao sam domacu (http://www.reelchocolate.com/) obicnu, mlecnu i ne znam stab reko. cokolada je dobra, ali ne 350-400 dinara dobra. a opet mozda sam imao previse ocekivanja od hand made cokolade, mozda je i predugo stajala u prodavnici...
magnolia Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 On 11/28/2017 at 9:32 AM, darling said: jao, nemam pojma, na forum.hr na temi gde ljudi pisu sta su odvratno probali, kras s tim specijalnim cokoladama vodi na listi. kad god se pojavi nesto novo, odma bude deset upisa kako je grozno, sad se bas pise kako su nejestive i preslatke nove cokolade sa makaronsima. kad si u ljubljani, bolje idi u kalcek i nakupuj se vivanija, a ova moja omiljena grin and bleks 85 posto, godinu dana je na ponudi: https://www.kalcek.si/produkti/sladko.html?SID=ourhml4poehb4m1l3n2hqjlam5&manufacturer=320 Hvala puno! Iskoristila sam muževljev službeni put za Ljubljanu i dobila pet komada ove divote
renne Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 3 hours ago, banatjanin said: u, super! pošto je skvo napravila zalihu za neku novogodišnju tortu koju pravi svake godine, a ja satro skoro sve u par dana idem da dopunim zalihu krišom :-D Dođeš mi
Ras Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 On 06.04.2018 at 23:07, nisam ja said: mađari. suve šljive u čokoladi. izvrsna stvar. hoćeš da kažeš da su suve šljive u čokoladi super stvar (proizvode se u srbiji odavno), ili da su baš ove mađarske super? Svratio da kažem da je KitKat predstavio čbar sa ruby čokoladom u UK. Valjda ga već prodaju u Japanu. https://www.msn.com/en-gb/foodanddrink/foodnews/kitkat-to-sell-new-ruby-chocolate-bar-in-uk-thats-bright-pink/ar-AAvMglS
nisam ja Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 @Ras palo mi pod ruku pa mi bilo super. ne vidim baš karijeru u glasnogovorništvu čokošljive mada joj niš ne fali. i daj mi to naše pakovanje da vidim jel ima na sebi mađaricu kojoj se vide gaće.
I*m with the pilots Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Pre dosta godina su na JATovim letovima delili cokoladirano suvo voce, dobro se secam sljive, kajsije i oraha (jedna od kombinacija je bila orah u sljivi pa u cokoladi, )
Recommended Posts