Jump to content

Čokolada

Featured Replies

mislim oko 170din 100g ..mozda +- 10-20din

skupa. lint 90 na pijaci 200. 

O jbt :o obezobrazio se taj galeb

Onda nije galeb nego golub...

....shit has hit the fan...

pa nemam pojma ja uzela da probam..a ionako nemam gde da je kupujem a ni Lindt tako da mi je svejedno..

kkbtb130325-1-4.jpg

• 1 month later...

Kommunarka grilijaž.  Čini mi se da je kvalitet čokolade malo bolji nego našeg Štarka, a grilijaš je zanimljiv.

bel_konfeti_griliazh_v_chokolade.png

Malo da razbijemo Rausch dominaciju u coko-fijoci te pazarismo Vivani na finom popustu, 100g za 1.5 evra. Ova cisto crna je kao i uvek divna, dok marcipanasta ceka moju mamu da zajedno probamo

r_Tafel_Edel_Bitter339x700.jpgr_Tafel_FeineBitter_Marzipan_Amaretto331

19 minutes ago, halloween said:

Kommunarka grilijaž.  Čini mi se da je kvalitet čokolade malo bolji nego našeg Štarka, a grilijaš je zanimljiv.

bel_konfeti_griliazh_v_chokolade.png

aaaaaaa... odlicne su te njihove ''bombonjere''. cokolada solidna, a punjenja su savrsena. nisu preslatka i bas, bas, bas bogata - lesnicima, bademima, kestenom.... nisam ovu nikad probala, ali slicne sam jela - pazarila  po pijacama, prodavali na kile, bas su bile jeftine :-)

23 minutes ago, I*m with the pilots said:

Malo da razbijemo Rausch dominaciju u coko-fijoci te pazarismo Vivani na finom popustu, 100g za 1.5 evra. Ova cisto crna je kao i uvek divna, dok marcipanasta ceka moju mamu da zajedno probamo

nisi jos jela vivani marcipan? predivna. vivani bas volim. 

vidjen je vivani i u srbiji u dm, ako su me lagali lazem i ja vas.

mozda ima, vidjala sam ga u zdravim hranama, bilo ga je u merkisu, al kod nas ima besmislenu cenu, tipa 480 dinara ova sa 70 posto. 

8 minutes ago, darling said:

nisi jos jela vivani marcipan? predivna. vivani bas volim. 

Nisam, jer za nas obicno uzimamo "ciste" cokolade, moj dragi ne voli da ima jos neceg u cokoladi, sem eventualno soli. Ja, sta cu, trpim! :D Kada dolaze moji obicno spremim i neke druge, sa lesnicima ili marcipanom.

Kraš Griotte i 1911, u obliku čokoladne table, a ne kao klasična pralina, koliko je to novo? Nisam ranije obraćao pažnju, a sad primetih u izlogu njihove radnje u Ljubljani. Takođe, Dorina Macaroons kao sasvim nov proizvod, koleginice probale onu sa pistaćima, nestala svetlosnom brzinom. Još jednom, sve najgore huljama koje su zatvorile sve njihove franšizne radnje u Beogradu. 

jao, nemam pojma, na forum.hr na temi gde ljudi pisu sta su odvratno probali, kras s tim specijalnim cokoladama vodi na listi. kad god se pojavi nesto novo, odma bude deset upisa kako je grozno, sad se bas pise kako su nejestive i preslatke nove cokolade sa makaronsima. 

kad si u ljubljani, bolje idi u kalcek i nakupuj se vivanija, a  ova moja omiljena grin and bleks 85 posto, godinu dana je na ponudi:

https://www.kalcek.si/produkti/sladko.html?SID=ourhml4poehb4m1l3n2hqjlam5&manufacturer=320