Frank Pembleton Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Iz Ferrera potvrđeno za N1: Kakva je sudbina Nutelle?
darling Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) meni se cini da ima vise secera? Edited January 19, 2017 by darling
Frank Pembleton Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Kakav naslov :D Pa to...realno klikbajt...
darling Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 (edited) kad vol ne da tufahije, dobra je i cokolada. ova je ko najfinija torta. smlatila sam sama celu. moj omiljeni proizvod iz linta. Edited January 21, 2017 by darling
ivy Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 ja nasla kod svercera ovu i takvu od 75% skroz dobre..
magnolia Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 A gde ima ova sa 85% da se nabavi koja je cijena?
ivy Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 (edited) ja nasla kod svercera na Najlon pijaci bila 100din/100g Edited April 25, 2017 by ivy
precog Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 a sta ako naidje pera, proba cokoladu i trazi da mu kupis izvesnu kolicinu iste cokolade za 138 dinara. koliko grama cokolade bi mogla da kupis peri, a da ti ostane para za 10g cokolade?
Redoran Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja najzad je overen Chocolatl u Amsterdamu. Otišao sam sa relativno visokim očekivanjima i izašao potpuno raspamećen. Nikada u životu se nisam lepše ispričao sa nekim prodavcem, čovek mi je na svako pitanje odgovorio mini-predavanjem i objašnjenjem kako, zašto, otkud... Najjača fora je što za svaku od nekih 150-200 čokolada koje ima u ponudi, iza pulta ima malu kutijicu sa sitnim komadićima za degustaciju. Probao sam sigurno nekih 30-40 komada, na kraju mi lik spremio i šoljicu tople čokolade od 100% peruanskog zrna, teška perverzija. I još preko svega toga, u šopu se zatekao neki lokalac koji je redovna mušterija ali u isto vreme i totalni zaluđenik za čokoladu, pa svaki put kad dođe u nabavku on donese i neke čokolade koje je nabavio na drugim mestima, pa sedne za onaj jedan sto u šopu, uzme malu dasku za seckanje i lagano priprema degustaciju Ponudio me je svakom od tih njegovih čokolada, onda sam i ja otvorio jednu od onih koje sam izabrao pa ajde i nju da overimo, ovaj vlasnik ostade pola sata preko radnog vremena kako bismo sve probali i ja natenane izabrao. Na kraju otiđoh nazad domu svom sa ovim tovarom: Najveća očekivanja imam od Omnom tanzanijske bombe u donjem desnom uglu, a i ove sa Haitija i Svete Lucije me živo zanima kako će da se pokažu. Edited May 15, 2017 by Redoran
Recommended Posts