Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

1va319svr_t5uquk8yusbhgp8vilve7_zfgysdgj

meni se cini da ima vise secera?

Edited by darling
Posted

Kakav naslov :D

Pa to...realno klikbajt...

Posted (edited)

kad vol ne da tufahije, dobra je i cokolada. ova je ko najfinija torta. smlatila sam sama celu. moj omiljeni proizvod iz linta. 

lindorbar100g_dark.png?w=690

Edited by darling
  • 3 months later...
Posted

ja nasla kod svercera ovu i takvu od 75%

skroz dobre..

25912-2.jpg?58a07ff5

Posted

Isto ova šoser bela sa bundevinim semenom.

Posted

Isto ova šoser bela sa bundevinim semenom.

dobra

Posted

A gde ima ova sa 85% da se nabavi koja je cijena?

Posted (edited)

ja nasla kod svercera na Najlon pijaci bila 100din/100g

Edited by ivy
Posted

a sta ako naidje pera, proba cokoladu i trazi da mu kupis izvesnu kolicinu iste cokolade za 138 dinara. koliko grama cokolade bi mogla da kupis peri, a da ti ostane para za 10g cokolade?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja najzad je overen Chocolatl u Amsterdamu. Otišao sam sa relativno visokim očekivanjima i izašao potpuno raspamećen. Nikada u životu se nisam lepše ispričao sa nekim prodavcem, čovek mi je na svako pitanje odgovorio mini-predavanjem i objašnjenjem kako, zašto, otkud... Najjača fora je što za svaku od nekih 150-200 čokolada koje ima u ponudi, iza pulta ima malu kutijicu sa sitnim komadićima za degustaciju. Probao sam sigurno nekih 30-40 komada, na kraju mi lik spremio i šoljicu tople čokolade od 100% peruanskog zrna, teška perverzija.

I još preko svega toga, u šopu se zatekao neki lokalac koji je redovna mušterija ali u isto vreme i totalni zaluđenik za čokoladu, pa svaki put kad dođe u nabavku on donese i neke čokolade koje je nabavio na drugim mestima, pa sedne za onaj jedan sto u šopu, uzme malu dasku za seckanje i lagano priprema degustaciju :Hail: Ponudio me je svakom od tih njegovih čokolada, onda sam i ja otvorio jednu od onih koje sam izabrao pa ajde i nju da overimo, ovaj vlasnik ostade pola sata preko radnog vremena kako bismo sve probali i ja natenane izabrao.

Na kraju otiđoh nazad domu svom sa ovim tovarom:

Image_1.png

Najveća očekivanja imam od Omnom tanzanijske bombe u donjem desnom uglu, a i ove sa Haitija i Svete Lucije me živo zanima kako će da se pokažu.

Edited by Redoran