January 21, 20178 yr kad vol ne da tufahije, dobra je i cokolada. ova je ko najfinija torta. smlatila sam sama celu. moj omiljeni proizvod iz linta. Edited January 21, 20178 yr by darling
April 25, 20177 yr ja nasla kod svercera na Najlon pijaci bila 100din/100g Edited April 25, 20177 yr by ivy
April 25, 20177 yr a sta ako naidje pera, proba cokoladu i trazi da mu kupis izvesnu kolicinu iste cokolade za 138 dinara. koliko grama cokolade bi mogla da kupis peri, a da ti ostane para za 10g cokolade?
May 15, 20177 yr Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja najzad je overen Chocolatl u Amsterdamu. Otišao sam sa relativno visokim očekivanjima i izašao potpuno raspamećen. Nikada u životu se nisam lepše ispričao sa nekim prodavcem, čovek mi je na svako pitanje odgovorio mini-predavanjem i objašnjenjem kako, zašto, otkud... Najjača fora je što za svaku od nekih 150-200 čokolada koje ima u ponudi, iza pulta ima malu kutijicu sa sitnim komadićima za degustaciju. Probao sam sigurno nekih 30-40 komada, na kraju mi lik spremio i šoljicu tople čokolade od 100% peruanskog zrna, teška perverzija. I još preko svega toga, u šopu se zatekao neki lokalac koji je redovna mušterija ali u isto vreme i totalni zaluđenik za čokoladu, pa svaki put kad dođe u nabavku on donese i neke čokolade koje je nabavio na drugim mestima, pa sedne za onaj jedan sto u šopu, uzme malu dasku za seckanje i lagano priprema degustaciju Ponudio me je svakom od tih njegovih čokolada, onda sam i ja otvorio jednu od onih koje sam izabrao pa ajde i nju da overimo, ovaj vlasnik ostade pola sata preko radnog vremena kako bismo sve probali i ja natenane izabrao. Na kraju otiđoh nazad domu svom sa ovim tovarom: Najveća očekivanja imam od Omnom tanzanijske bombe u donjem desnom uglu, a i ove sa Haitija i Svete Lucije me živo zanima kako će da se pokažu. Edited May 15, 20177 yr by Redoran