darling Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 prozdrala sam ovu coksu s makom i cimetom. vise je na cimet nego na mak, al ne smeta, veoma lepa, ne lici na cokoladu nego na kolac iz mandarine, na primer.
I*m with the pilots Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Druga polovina je isla sluzbeno u Belgiju i ulovila ove praline; ne znam da li Keksi odobrava ali ovako zamisljam raj http://www.joostarijs.be
kobni zelaya Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Uh, deluje jako privlačno, mislim da je već neko kačio nešto iz te serije i onda sam se naložio. Kad se mrdnem negde iz Beograda moraću da je probam.
darling Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) ta odlicno zvuci. @ kobni divna je, nezna, ne previse slatka, puna crnih tackica vanile. Edited June 19, 2015 by darling
precog Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Dobio ovu komada dva. Jedna izedena bas je fina. Jesi li to od drugara dobio?
Muwan Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 U Ženevi mi u hipermarketu pažnju privukao Favarger štand, fino postavljen i skroz nenametljiv kao i pakovanje što je. Reših se da probam ove dve i vrlo sam zadovoljan. Ova sa komadićima narandžine kore je vrhunskog kvaliteta a ova sa komadićima kakaoa je čista egzotika.
yolo Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 dizajn je savrsen, sumnjam da bi se cimali oko takvog pakovanja da je neko djubre unutra. inace blagosloven bio onaj ko je stavio venchi prodavnicu na fjumicini. morao bih puno da razmisljam da se setim da li sam ikada u zivotu na jednom aerodromu video bolju i korisniju prodavnicu, ne samo slatkisa. sve je spektakularno, od sladoleda preko namaza do pralina i cokolade. zadovoljio sam se sa kesom punom cokoladnih bombona i pralina (59e kg) koje cak ni usputno rastopljivanje nije uspelo da sjebe.
Muwan Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Obično sam podozriv prema čokoladama u hipermarketima ali ovo je stvarno bio izuzetak. Mogu komotno da idu u bilo koji specijalizovan butik.
Recommended Posts