Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

Druga polovina je isla sluzbeno u Belgiju i ulovila ove praline; ne znam da li Keksi odobrava ali ovako zamisljam raj

http://www.joostarijs.be

JoostArijs1.jpg

JoosArijs2.jpg

Posted

Jel' ima to negde kod nas?

Posted

nisam videla. kupila u ljubljani. oko 2 eura. 

Posted

Uh, deluje jako privlačno, mislim da je već neko kačio nešto iz te serije i onda sam se naložio. Kad se mrdnem negde iz Beograda moraću da je probam.

Posted

Lindt-Hello-Coconut-Love.jpg

Dobio ovu komada dva. Jedna izedena bas je fina.

Posted (edited)

ta odlicno zvuci. 

@ kobni

divna je, nezna, ne previse slatka, puna crnih tackica vanile. 

Edited by darling
Posted

Lindt-Hello-Coconut-Love.jpg

Dobio ovu komada dva. Jedna izedena bas je fina.

Jesi li to od drugara dobio?
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U Ženevi mi u hipermarketu pažnju privukao Favarger štand, fino postavljen i skroz nenametljiv kao i pakovanje što je. Reših se da probam ove dve i vrlo sam zadovoljan. Ova sa komadićima narandžine kore je vrhunskog kvaliteta a ova sa komadićima kakaoa je čista egzotika.

278bb597cc4e9b2d58e5600cec497ff2.jpg

Posted

dizajn je savrsen, sumnjam da bi se cimali oko takvog pakovanja da je neko djubre unutra.

inace blagosloven bio onaj ko je stavio venchi prodavnicu na fjumicini. morao bih puno da razmisljam da se setim da li sam ikada u zivotu na jednom aerodromu video bolju i korisniju prodavnicu, ne samo slatkisa. sve je spektakularno, od sladoleda preko namaza do pralina i cokolade. zadovoljio sam se sa kesom punom cokoladnih bombona i pralina (59e kg) koje cak ni usputno rastopljivanje nije uspelo da sjebe.

Posted

Obično sam podozriv prema čokoladama u hipermarketima ali ovo je stvarno bio izuzetak. Mogu komotno da idu u bilo koji specijalizovan butik.