October 18, 201410 yr kad sam videla sajt, ni ne proba mi se. btw, vidim da top proizvod top krema ima 12 posto lesnika, a nutela ima 13. u visnjici riter sport crna, bela i mlecna s lesnikom od 100 grama 109 dinara.
October 18, 201410 yr Ova sabija koliko je ljuta! Jel ima ovo kod nas? Jel ima drugih ljutih cokolada? Tu kombinaciju sam prvi put probao u tabasko cili sladoledu i bas dobro idu zajedno. Edited October 18, 201410 yr by katamaran
November 4, 201410 yr Možeš po pijacama da nađeš tipa Kalenić na tezgama sa čilijem Moser Roth, Seed&Bean je drugar doneo iz Praga, nisam nikada video da ih neko ovde prodaje. Mislim da i u ovim ekskluziv marketima ima Lindt sa čilijem.
December 20, 201410 yr Ljetos sam uz preporuke sa foruma narucio, dobio i pojeo ove cokolade, ali sam kasnije zbog odmora zaboravio da se zahvalim i napisem utiske. Stiglo mi ovo. Sve bile odlicne osim ove mlijecne dolphin. Ok je bila i ona, ali nisam toliki fan mlijecnih cokolada, tako da nije ni cudo. Umisljam da sam preoznao razliku/kvalitet. U svakom slucaju cu ponoviti sa nekim drugim vrstama iz KeksiGuide-a :)
January 2, 201510 yr hachez 88 posto. odlicna. iako je ejti ejt, nije gorka, naprotiv, veoma ukusna. tabla ima samo 8 grama secera.
January 2, 201510 yr tu kupujem kao poklon dragim ljudima za blagdane. flasa ivanovicevog prokupca i hachez 88%. 360 din u wine shopu u njegosevoj prekoputa arome...
January 3, 201510 yr naravski, to se podrazumeva , necu valjda sebi dopustiti da nosim neproverene poklone.... inace imam neki problem sa hachez cokoladama, tj sa nacinom na koji se tope u ustima, ali ova je zakon.
January 3, 201510 yr tu kupujem kao poklon dragim ljudima za blagdane. flasa ivanovicevog prokupca i hachez 88%. 360 din u wine shopu u njegosevoj prekoputa arome... Jel? To je baš lepo za znati, pošto u pomenutoj Aromi sve Hachez čokolade su oko 390 rsd :) Direktna ušteda od 30 kinti - a samo pređeš ulicu ;)
January 4, 201510 yr Uf, nisam upravu... sve Hachez čokolade u Aromi su 329 rsd osim 88% koja je 359 rsd Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a
January 24, 201510 yr Obično kupjem menaž čokoladu, kakva je ova Nestle za jelo http://www.nestle.hr/Brands/Nestl%C3%A9Dessert , na akciji je u Idei 200gr 150 din?