darling Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 kad sam videla sajt, ni ne proba mi se. btw, vidim da top proizvod top krema ima 12 posto lesnika, a nutela ima 13. u visnjici riter sport crna, bela i mlecna s lesnikom od 100 grama 109 dinara.
katamaran Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Ova sabija koliko je ljuta! Jel ima ovo kod nas? Jel ima drugih ljutih cokolada? Tu kombinaciju sam prvi put probao u tabasko cili sladoledu i bas dobro idu zajedno. Edited October 18, 2014 by katamaran
ChezM Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Možeš po pijacama da nađeš tipa Kalenić na tezgama sa čilijem Moser Roth, Seed&Bean je drugar doneo iz Praga, nisam nikada video da ih neko ovde prodaje. Mislim da i u ovim ekskluziv marketima ima Lindt sa čilijem.
B_B Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ljetos sam uz preporuke sa foruma narucio, dobio i pojeo ove cokolade, ali sam kasnije zbog odmora zaboravio da se zahvalim i napisem utiske. Stiglo mi ovo. Sve bile odlicne osim ove mlijecne dolphin. Ok je bila i ona, ali nisam toliki fan mlijecnih cokolada, tako da nije ni cudo. Umisljam da sam preoznao razliku/kvalitet. U svakom slucaju cu ponoviti sa nekim drugim vrstama iz KeksiGuide-a :)
darling Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 hachez 88 posto. odlicna. iako je ejti ejt, nije gorka, naprotiv, veoma ukusna. tabla ima samo 8 grama secera.
yolo Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 tu kupujem kao poklon dragim ljudima za blagdane. flasa ivanovicevog prokupca i hachez 88%. 360 din u wine shopu u njegosevoj prekoputa arome...
aram Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 ha, cijenim da je yolo sebi takodje drag, ko sto i treba :)
yolo Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 naravski, to se podrazumeva , necu valjda sebi dopustiti da nosim neproverene poklone.... inace imam neki problem sa hachez cokoladama, tj sa nacinom na koji se tope u ustima, ali ova je zakon.
eye of the beholder Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 tu kupujem kao poklon dragim ljudima za blagdane. flasa ivanovicevog prokupca i hachez 88%. 360 din u wine shopu u njegosevoj prekoputa arome... Jel? To je baš lepo za znati, pošto u pomenutoj Aromi sve Hachez čokolade su oko 390 rsd :) Direktna ušteda od 30 kinti - a samo pređeš ulicu ;)
eye of the beholder Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Uf, nisam upravu... sve Hachez čokolade u Aromi su 329 rsd osim 88% koja je 359 rsd Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a
*edited by mod Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja probao onu sa cilijem i stvarno je odlicna :)
El Guapo Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Obično kupjem menaž čokoladu, kakva je ova Nestle za jelo http://www.nestle.hr/Brands/Nestl%C3%A9Dessert , na akciji je u Idei 200gr 150 din?
Recommended Posts