Beatrix Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 zasto potcenjujete simka cokolade? ne znam da li su se pogorsale ali ona njihova giandua bese pristojna pre 5-6 godina, a sada one njihove praline sa kafom, kapucinom i irskom kafom, u eko pakovanju od kartona su ubistveno dobre za te pare (oko 150din, 150 grama).ma simka cokolade su bile super kad su se tek pojavile...i ona obicna i ona s lesnicima. posle su se grdno pogorsale, odavno sam prestala da ih kupujem. zadnji put kad sam probala obicnu simku (pre neki dan) bila je dosta gadna. simce nikad nisam probala
Hippie Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 vozila sam svoju Mambitu cak u drugo selo jer mi se ovo strasno prijelo...
morgana Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hipi, takve cokolade se stavljaju u spojler tagove :)
Hippie Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 probala? ja imam pravi ritual kad jedem Villars cokoladu, posebno bas ovu
ToniAdams Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) jel podrazumeva ritualno ubistvo? Edited February 2, 2008 by ToniAdams
Hippie Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ne, pazi, ubice i ostale nasilne persone ne jedu cokoladu:Adam Drewnowski at the University of Michigan researched whether chocolate triggers the production of opioids. Opioids are chemicals, such as those found in opium, that produce a feeling of well-being (euphoria). Drewnowski found that eating chocolate causes the brain to produce natural opiates, which dulI pain and increase a feeling of well-being. If the receptors in the brain that signal the presence of opioids were blocked, chocolate bingeing decreased. It was not shown, however, if this was caused by the high fat or sugar content of chocolate candyhttp://faculty.washington.edu/chudler/choco.html
Mousey Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ledena dorina i najlepse zelje sa keksomseca li se ko cokolade baltazar?
prima Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 (edited) fav: lindt 70% u jednoj i golemi leshnjaci u drugoj ruci pa rokaj...(krizirammmm).edit>odoh u lov!!!! Edited February 15, 2008 by prima
melankolic Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ledena dorina i najlepse zelje sa keksomseca li se ko cokolade baltazar? Jel to bese Krasova cokolada? Ja se secam Zivotinjskog carstva... uh, kakvo je uzivanje bilo smazati tu cokoladicu, tanku kao list papira... vise komada dnevno... Danas, cokoladu najvise volim u filovima torti. Naravno, prethodno se olize cokoladni fil iz cinije u kojoj se pravi.
Mousey Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mislim da je Baltazar bio Krasova cokolada ali ne mogu da se setim kakvog je ukusa bila. Secam se da mi je ambalaza bila jako lepa zbog one duge... Zivotinjsko carstvo je takodje bila super; imala je jako lepe slicice zivotinja koje smo sakupljali. Danasnja varijanta je dosta losija...Setih se jos jedne - Riter. Omiljena mi je sa marcipanom; ipak, Najlepse zelje je neprikosnoveno number
yolo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kupljeno vo sorabia? larko nedavno doneo neku grand cru sa morskom solju i korom od limona koju smo izeli ko stoka neotesana
Razzmatazz Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nisam video kod nas. Lindt cokolade inace i ne volim, ovo je ona njihova kombinacija sa 47% kakaoa koja je meni preslaba, al svidja mi se ideja. U poslednje vreme primecujem tendenciju da mi se vise dopadaju cokolade sa egzoticnim dodacima, a ova sa solju je vrh.Taj grand cru je ladno trebalo da precutis al kad si vec tu, je l ti se dopala kombinacija?Od tih "svežijih" Lindtovih experimenata probao u poslednje vreme Lindt Citrone-Basilikum (limun+bosiljak) i Lindt Earl Grey. Ova prva je malo suviše kisela, ali mi je zato Earl Grey odličan.Btw, ovo ne verujem da bih mogao da jedem:
Hippie Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja bih time ladno mogla da mlatnem po glavi tog sto to prodaje..... budale.. kakvo skrnavljenje cokolade
Recommended Posts