ToniAdams Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 ma super su bambi cokolade. iako inace preferiram crnkinje, ova bela sa plazmom keksom je seksi. Link to comment
luba Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 upravo sam smazala 200 gr iako je plan bio da se jede ko nafora. najlepsa cokolada na svetu, menjam pet kila perugina baci za sto grama djandinica. i nikako ne shvatam sto ih nema svuda. Link to comment
luba Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 nema, na moju srecu. inace bih bila ko mama od gilberta grejpa. Link to comment
yolo Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 pa da, meni je to sto sad ima baci da se kupi kod nas dovoljan civilizacijski pomak. ovo ne znam da li bi preziveo... Link to comment
luba Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 bila je neka lindt djanduja u fensi merkatoru kad su ga otvorili, ali evo vec mesec dana pisem pisma da je opet donesu, ali nista. Link to comment
renne Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 koja čokolada? daj da urgiram kod direktorke da nabavi Link to comment
nbg4ever Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Rene, aj urgiraj i za ovo :D Link to comment
luba Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 ovaa pitaj i za ovo gore dal moze, garantujem prodaju :D Link to comment
renne Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 pazi, mogu da vidim samo za ono što je već bilo u distribuciji, ako su neki novi kanali, ditributeri mogu da pokušam, ali ne znam koliko ću biti uspešan. Za tu sam siguran da ću uspeti. Kuma nije dugme :) Link to comment
luba Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 i prenesi, molim te, pohvale za detaljnu saradnju sa pikom, ona neka dimljena sunka je apsolutni spektakl . Link to comment
renne Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 i prenesi, molim te, pohvale za detaljnu saradnju sa pikom, ona neka dimljena sunka je apsolutni spektakl . hoću hoću. Ta dimljena izuva, kao i mortadela sa maslinkama. Link to comment
nbg4ever Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 A jel postoji neko objasnjenje zasto su Ferrero cokoladice pojeftinile kod nas? Bueno i Duplo su do pre dve godine, kostale 82,3 / 72,3 dinara, a sada su petnestak dinara jeftinije. I to nisu ni akcije u pitanju, regularna cena. Nije da mi smeta, cak naprotiv, ali eto interesuje me (da ne pune i njih konjskim mesom) :D Link to comment
renne Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Možda zavisi gde su proizvedeneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 Link to comment
Recommended Posts