beeva Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 dobio sam neko uskrsnje cokoladno jaje iz Italije, crna cokolada, razbija, nemam pojma ko to pravi. Link to comment
nbg4ever Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Donela sestra iz Rumunije(!?)Nelose! Link to comment
Takeshi Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 ima i kod nas da se kupi, crna (85%) je ubedljivo najbolja. Link to comment
copkillah Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Te Hajdi čokolade su skroz ok. Nešto kao poor man's Lindt. Link to comment
Aineko Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 ipak nesto malo prefinjenijeg ukusa...hehe: Chocolate Mill kod Melburna. Porodicni biznis, snabdeva se samo ovim i onda preradjuje. Ovo je tabla od 5 kila a beat this! (jbg, lose mi svetlo) isto tamo kupljeno, medjuprodukt u proizvodnji cokolade, pre nego ih prerade u cocoa paste. fix nad fixovima. odjednom ne mogu vise od tri prstohvata. pa pauza 30 -40 min pa opet prstohvat. textura idealna - malo vise crunchy nego npr. bademi. Link to comment
Aion Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 ima i kod nas da se kupi, crna (85%) je ubedljivo najbolja.Ja kupujem u Veru. Obicno kupujem crnu (85%), ali imaju i ovu sa orasima i medom (odlicna je). Link to comment
Аврам Гојић Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 ja bih voleo da imam ovaj Rama omnibus Link to comment
Aineko Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 ja bih voleo da imam ovaj Rama omnibus to ti je "za telo i dusu" kombinacija :)kad smo kod SF-a, moja omiljena referenca o cokoladi je iz G. Egan's Schild's Ladder: (elem, covecanstvo postoji u dve frakcije, ovi verni biologiji, sa telom (fleshers) i cista bodiless, AI frakcija. Raspravljaju Yann (AI) i Mariama (flesher))"(Yann):'If you ever want a good laugh, you should try some of the pre-Qusp anti-AI propaganda. I once read a glorious tract which asserted that as soon as there was intelligence without bodies, its 'unstoppable lust for processing power' would drive it to convert the whole Earth, and then the whole universe, into a perfectly efficient Planck-scale computer. Self-restraint? Nah, we'd never show that. Morality? What, without livers and gonads? Needing some actual reason to want to do this? Well ... who could ever have too much computing power? To which I can only reply: why haven't you indolent fleshers transformed the whole galaxy into chocolate?'Mariama said, 'Just give us time.' " Link to comment
morgana Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 spletom nesrecnih okolnosti upravo sam pojela 2 stangle mlijecnih najlepsih zeljasad moram da se rehabilitujem Link to comment
Mostly harmless Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Jer je najbolja u kosmosu?via Tapatalk Link to comment
Dankan Ajdaho Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Dobio na poklon čitavu kutiju Životinjskog carstva...:srećan: Link to comment
morgana Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Jer je najbolja u kosmosu?via Tapatalkne. bar meni.preslatka je, udara pravo u glavu. Link to comment
renne Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ova pucketava jako simpatična, mada nije loša ni ova sa kvazi M&M bombonicama Link to comment
El Guapo Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Uglavnom kupujem Menaž za jelo, ima oko 45% kakao delova. Ima li još koja pristupačna sa većim udelom kakaa? Link to comment
Recommended Posts