April 10, 201212 yr dobio sam neko uskrsnje cokoladno jaje iz Italije, crna cokolada, razbija, nemam pojma ko to pravi.
June 20, 201212 yr On 8. 11. 2011. at 21:14, Crème de la Crème said: ipak nesto malo prefinjenijeg ukusa...hehe: Reveal hidden contents Chocolate Mill kod Melburna. Porodicni biznis, snabdeva se samo ovim i onda preradjuje. Ovo je tabla od 5 kila a beat this! Reveal hidden contents (jbg, lose mi svetlo) isto tamo kupljeno, medjuprodukt u proizvodnji cokolade, pre nego ih prerade u cocoa paste. fix nad fixovima. odjednom ne mogu vise od tri prstohvata. pa pauza 30 -40 min pa opet prstohvat. textura idealna - malo vise crunchy nego npr. bademi.
June 20, 201212 yr On 20. 5. 2012. at 16:07, Takeshi said: ima i kod nas da se kupi, crna (85%) je ubedljivo najbolja.Ja kupujem u Veru. Obicno kupujem crnu (85%), ali imaju i ovu sa orasima i medom (odlicna je).
June 21, 201212 yr On 20. 6. 2012. at 16:08, Marko M. Dabovic said: ja bih voleo da imam ovaj Rama omnibus to ti je "za telo i dusu" kombinacija :)kad smo kod SF-a, moja omiljena referenca o cokoladi je iz G. Egan's Schild's Ladder: Reveal hidden contents (elem, covecanstvo postoji u dve frakcije, ovi verni biologiji, sa telom (fleshers) i cista bodiless, AI frakcija. Raspravljaju Yann (AI) i Mariama (flesher))"(Yann):'If you ever want a good laugh, you should try some of the pre-Qusp anti-AI propaganda. I once read a glorious tract which asserted that as soon as there was intelligence without bodies, its 'unstoppable lust for processing power' would drive it to convert the whole Earth, and then the whole universe, into a perfectly efficient Planck-scale computer. Self-restraint? Nah, we'd never show that. Morality? What, without livers and gonads? Needing some actual reason to want to do this? Well ... who could ever have too much computing power? To which I can only reply: why haven't you indolent fleshers transformed the whole galaxy into chocolate?'Mariama said, 'Just give us time.' "
June 22, 201212 yr spletom nesrecnih okolnosti upravo sam pojela 2 stangle mlijecnih najlepsih zeljasad moram da se rehabilitujem
June 23, 201212 yr On 22. 6. 2012. at 19:07, Mostly harmless said: Jer je najbolja u kosmosu?via Tapatalkne. bar meni.preslatka je, udara pravo u glavu.
December 4, 201212 yr Uglavnom kupujem Menaž za jelo, ima oko 45% kakao delova. Ima li još koja pristupačna sa većim udelom kakaa?