Arkadija Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Katasrofalna epizoda, jedva čekam kraj, da se završi ovo mučenje koje se još uvek zove BSG.Nadam se da će se svi kolektivno zakucati u prvu supenovu.
Roger Sanchez Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Opet su potrošili 42 minute da nam objasne 4 stvari.
Filipenko Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 (edited) Edited February 28, 2009 by Filipenko
Filipenko Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Nema frke, Galaktici ne trebaju ni vanzemaljci sa surlama da bi bila jadna ;)
Musharaf Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 još nisam pogledao, ali cenim da se duplo dno ipak probija samo strioporskom surlom.
Filipenko Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Apsolutno. Zato se i pravi đubrad poput Farscape-a. Šteta što se Galactica spustila na taj nivo, (srećom) izuzimajući kostime.
Filipenko Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kamo interesovanje? Jedva čekam sutrašnji Island u potoku zvijezda...:yawn2:Došlo dooobaaa, da se rastajeeeemooo......Gledao sam ovih dana pilote i prvih par epizoda. Bože, kako je ovo bila dobra serija :(
Roger Sanchez Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tja, ja sam miniseries pogledao već 5 puta. <_< Akcija, intriga, Kobol, zajebana situacija- da, 'twas great..
Filipenko Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ah, divno li se raspliće :)- Hera je napisala note za pesmu koja mi je tata svirao kada sam bila mala, istu koja nas je vodila do Zemlje, naša je sudbina da je moramo pratiti do Kolonije gde žive Sajlonci i koju koriste kao glavnu bazu...- Hoćete da uskočite sa Galaktikom usred glavne baze Sajlonaca? Da rizikujemo živote svih zbog 1 deteta, to mi govorite?- Da, ona je jedina nada svih nas da izbegnemo odumiranje.- To je naša sudbina. Ona je napisala note pesme! Ona je ključ! Svi mi smo usred nekog velikog plana, skupa sa tom devojčicom.:Hail:Kakav razgovor V.D predsednika, vojnog komandanta, Glavne Sajlonice i kapetana vazdušne grupe (CAG). Odgovornost i državotvornost na delu! Sve sekte sveta da se postide.
Arkadija Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Još samo dve do kraja, a rasplet ni u naznakama. Sem ako se zaista admiral ne saomoubije zacucavši se u Sajlon HQ.
hazard Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O Boze, kakvo popunjavanje vremena...poslednja epizoda bi trebalo da bude 2-hour special ako se dobro secam (znaci neki sat i po bez reklama), ne znam da li i pretposlednja isto tako? Valjda ce biti akcije i raspleta...ovo je mucenje
Filipenko Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ček, zar nismo etablirali™ da je potraga za saznanjem samih sebe i zašto smo ovde u stvari zvijezda vodilja i bit Bjetlstar Galjaktike?
Recommended Posts