Joshua Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 gotovi smo. izešće nas narkomani.koje džukačko i vulgarno ponašanje štampe jbt. ko šakali.dno dna je visoki plafon za ovaj govnarluk.sad još ivica da se pojavi sa pismejkerskom bezbolkom za protivnarkomansko delovanje, pa da kao država damo komplet omaž s. kingu.
kim_philby Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) meni se cini da je pop mozda pusten niz vodu u ali i da se pokusava, nemusto, da se natukne jedan onako tabloidno-nietzsche momenat zurenja u ambis & onoga sto sledi. drugim recima: pop je zrtva koja se s necastivim silama borila dok je nisu obuzele. zapravo se peranovic zrtvovao za sve nas, kaze kurir.nego da tracarim: otac peranovic je bio duhovnik par srbijanskih umetnica mladje i srednje generacije. o cemu su one pricale s njim ne mogu ni da naslutim. Edited August 12, 2012 by kim_philby
kim_philby Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 kekekekekeke... nema imena, nema slike. samo bih voleo da mi se objasni kako neko celjade koje studira u FLU trazi kod popa peranovica a da nije lopata.da sam slivija plat pa da kazem ono, sada vec cuveno, 'every woman adores a fascist'. medjutim nisam.da se razumemo: bez problema bih prihvatio odlazako kod nekog starca zosima ili nekog lika iz brace karamazova (ideologija) ali father brian? ovaj covek je opaka jeres u pokretu.
Turnbull Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 kekekekekeke... nema imena, nema slike. samo bih voleo da mi se objasni kako neko celjade koje studira u FLU trazi kod popa peranovica a da nije lopata.da sam slivija plat pa da kazem ono, sada vec cuveno, 'every woman adores a fascist'. medjutim nisam.da se razumemo: bez problema bih prihvatio odlazako kod nekog starca zosima ili nekog lika iz brace karamazova (ideologija) ali father brian? ovaj covek je opaka jeres u pokretu.
kim_philby Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYgkamo te lepe srece. kapiram da je ovde dobrim delom radila neka griza savesti zbog toga sto se bave savremenom umetnoscu. ja nemam drugo objasnjenje,suprug jedne od njih mi je cak ispricao kako je izgledao taj odlazak u crnu reku da obidju peranovica. nismo se dotakli tih duhovnih stvari ali mi je on ispricao kako je njemu father brian ispricao kako ga je jednom sticenik centra kojeg je vracao kolima, nakon sto ga je uhvatio u pokusaju bekstva, probao da ga zadavi lisicama sa zadnjeg sedista te da je father brian izgubio kontrolu nad vozilom i survao se u neki jendek pa se muceni dzanki nekako izvukao (otprilike kroz leptiric) a ova strvina ga je jurila po padinama dok ga nije stigla i savladala.ja ga na to pitam: i sta ti mislis o tome? a ovaj ce: pa tezak je to posao. totalno ludilo. Edited August 12, 2012 by kim_philby
Turnbull Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 kamo te lepe srece. kapiram da je ovde dobrim delom radila neka griza savesti zbog toga sto se bave savremenom umetnoscu. ja nemam drugo objasnjenje,suprug jedne od njih mi je cak ispricao kako je izgledao taj odlazak u crnu reku da obidju peranovica. nismo se dotakli tih duhovnih stvari ali mi je on ispricao kako je njemu father brian ispricao kako ga je jednom sticenik centra kojeg je vracao kolima, nakon sto ga je uhvatio u pokusaju bekstva, probao da ga zadavi lisicama sa zadnjeg sedista te da je father brian izgubio kontrolu nad vozilom i survao se u neki jendek pa se muceni dzanki nekako izvukao (otprilike kroz leptiric) a ova strvina ga je jurila po padinama dok ga nije stigla i savladala.ja ga na to pitam: i sta ti mislis o tome? a ovaj ce: pa tezak je to posao. totalno ludilo.U, jebote, pođoše mi suze, malo od smeja, malo od tuge.A stvarno, nemoj si pussy riot, daj nam bar neke diskretne hintove o kome je reč. Znaš li ti uopšte šta je smisao gossip-a?
ToniAdams Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 ma sere kilbi, tako nesto mogu i ja da izmislim
dunja Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 prica je prava holivudska. verovatno je nakon toga begunce pakovao u gepek.
kim_philby Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 ne bi vam imena nista znacila. osim jednog. a to mozete i sami da pogodite.
kim_philby Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) boba.edit: on kaze. funkcionalna religija. to je ljubav (misleci na onaj dogadjaj). i sve tako. ali meni i dalje nije jasno: zasto bas on? nema drugih? Edited August 12, 2012 by kim_philby
Recommended Posts